Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Kabeļu uzmavas

Izmeklēšanas pieprasījums  

Neatkarīgi no tā, vai tas tiek izmantots sadales stacijā, augstsprieguma zemējuma kabelī vai ārzonā, kabeļu savienojumam vispirms ir jābūt izturīgam un drošam. Ar IXOSIL un CONNEX produktu klāsta savienojumiem mēs piedāvājam ideālu risinājumu jebkuram savienojumam no 72 kV līdz 550 kV. Pastāvīgām vai pagaidu instalācijām un testēšanas centriem, kā ieskrūvējams vai iebūvējams risinājums, ar silikona vai SF6 gāzes izolāciju, vai kā kompakts, par divām trešdaļām vieglāks lietā sveķu savienojums.

Savienojumi pastāvīgām augstsprieguma un zemējuma sistēmām
IXOSIL produktu klāstā ir ieskrūvējami savienojumi visam spriegumu diapazonam no 72 kV līdz 550 kV - tostarp dažādi ekranēšanas varianti, ar un bez savienojuma vai zemējuma kabeļiem. IXOSIL savienojumi ir ūdensizturīgi, un tie ir pieejami ar cietu metāla, plastmasas vai saraušanās apvalku. Mūsu izmēģinātā un pārbaudītā ieslīdēšanas tehnoloģija nodrošina drošu uzstādīšanu un izturīgus savienojumus.

Ātra uzstādīšana: CONNEX savienojumi līdz 550 kV
. Sausie, ieskrūvējamie CONNEX savienojumi ļauj lietotājiem ievērojami saīsināt uzstādīšanas laiku pagaidu instalācijās vai jūras projektos vēja elektrostacijās un jūras platformās, kur ir maz laika. Tie ir piemēroti pastāvīgiem savienojumiem, transformatoru un gāzizolētu sadales iekārtu (GIS) testa instalācijām, kā arī pagaidu risinājumiem gan vadu, gan spēkstaciju būvniecībā. Papildus vienkāršiem savienojuma savienojumiem CONNEX piedāvā arī elkoņu un atzarojumu savienojumus (T-veida savienojumus), kā arī bezgāzu lietos sveķu savienojumus līdz 170 kV.

Lieti sveķi vai SF6
Iespraužamie CONNEX lieto sveķu savienojumi līdz 170 kV jau vairāk nekā desmit gadus nodrošina vienkāršotu, bezgāzu risinājumu, kompaktu dizainu un vieglu konstrukciju, kas sver līdz divām trešdaļām mazāk nekā parastie savienojumi. SF6 gāzes izolācijas savienojumi paplašina sprieguma diapazonu līdz 550 kV, tiem nav nepieciešama apkope, tie ir līdz 100 % pārbaudīti vakuuma kamerā un aprīkoti ar iebūvētu gāzes blīvuma monitoru.

Priekšrocības:
Savienojumi pastāvīgiem un iespraužamiem savienojumiem no 72 kV līdz 550 kV
Apvieno dažādus vadītāju veidus (alumīnija, vara, cietus vai lokanus)
Ātra uzstādīšana, pateicoties sausiem, iespraužamiem kabeļu savienojumiem, piemēram, lietojumiem atklātā jūrā
Pieejami arī kā elkoņu savienojumi līdz 362 kV un atzarojuma savienojumi (T-veida savienojumi) līdz 245 kV
Izolators: Silīcijs kopā ar lietiem sveķiem vai SF6 gāzi

Izmeklēšanas pieprasījums