Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Savienotāji ar bezpakāpju atdalīšanas skrūvēm (SICON)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Skrūvju savienotāji ir droši, ekonomiski izdevīgi un viegli uzstādāmi. Nav brīnums, ka to popularitāte turpina pieaugt. SICON skrūvju savienotāji ir balstīti uz mūsu plašo pieredzi kontaktu tehnoloģiju jomā. Inovācijas, piemēram, mūsu bīdāmās bultskrūves ar neierobežotu regulēšanu, apvieno tehniskās un praktiskās priekšrocības, nodrošinot maksimālu kontaktu kvalitāti.

Pieredze un inovācijas labākajam kontaktam
Pateicoties mūsu patentētajām bezpakāpju bīdāmajām bultskrūvēm, montāža vēl nekad nav bijusi vienkāršāka. Tās nodrošina, ka visi vadi (vara vai alumīnija, vienlaidu vai daudzpavedienu, apaļi vai sektoru formas) tiek savienoti pēc iespējas efektīvāk, un garantē, ka inženieris ir pārliecināts, ka uzstādīšana ir bijusi veiksmīga. Vienīgais savā veidā: SICON savienotājus var izmantot uzreiz un izolēt bez papildu regulēšanas.

Viens SICON aizvieto 98 kompresijas savienotājus
Atšķirībā no kompresijas tehnoloģijas SICON savienotāju klāsts ir ievērojami mazāks. Tā vietā, lai katram vadītājam būtu nepieciešama viena uzmava, mēs piedāvājam astoņus standarta variantus, kas nozīmē, ka inženieri ir nodrošināti jebkuram iespējamam gadījumam būvlaukumā. Tas ievērojami atslogo uzglabāšanas telpas un transportēšanas procesus. SICON savienotāji tiek uzstādīti, izmantojot standarta sprūdratus ar sešstūra uzgaļiem, tāpēc nav nepieciešams iepakot presēšanas instrumentus.

Izmeklēšanas pieprasījums