Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Sadales transformatoru pieslēguma terminālis (2DIREKT)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Drošas energoapgādes pamatā ir funkcionāli barošanas tīkli, kas sastāv no virknes uzticamu atsevišķu komponentu. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc enerģijas piegādātāji arvien vairāk investē transformatoru spailēs, kad runa ir par sadales transformatoru pieslēgšanu. Katrā 2DIREKT terminālī ir iestrādāta visa mūsu gandrīz 100 gadu laikā gūtā pieredze kontaktu tehnoloģiju jomā, kā arī mūsu inovācijas vienkāršas un drošas uzstādīšanas nodrošināšanai.

Viens terminālis visiem lietojumiem
Kompaktais un izsmalcinātais dizains ļauj izmantot divas savienojuma iespējas - vadus var savienot paralēli vai ar 90° nobīdi. Patentētā savienojuma sistēma aizsargā vadus no bojājumiem un garantē nemainīgu kontaktspiedienu visā kalpošanas laikā.

2DIREKT aizvieto vismaz divus komponentus
Transformatora spaile ir vienkārši savienota tieši ar sadales transformatoru. Tas izslēdz jebkādas montāžas kļūdas un novērš transformatora bojājumu risku. Un tas nav tikai tāpēc, ka 2DIREKT nozīmē, ka vairs nav nepieciešamas uzgaļi, kabeļu skavas, bukses un skrūves. 2DIREKT arī samazina kontaktu skaitu un līdz ar to arī potenciālo kļūdu avotu skaitu salīdzinājumā ar parastajām konstrukcijām.

2DIREKT: iespaidīgs, moderns stacijas dizains
Ar 2DIREKT PFISTERER piedāvā pilnīgu sistēmu ar sarežģītu piederumu klāstu, tostarp ieskrūvējamiem zemējuma punktiem un aizsargvāciņiem lietošanai telpās un ārpus telpām. Visa sistēma ir droša pret pieskārieniem, nodrošinot cilvēku, darba aprīkojuma un pat mazu dzīvnieku aizsardzību.

2DIREKT vairāk nekā atbilst visām staciju uzstādīšanas prasībām gan tagad, gan nākotnē. Papildus standarta piedāvājumam PFISTERER testē un izstrādā arī klientiem pielāgotus risinājumus. Un: Mēs piedāvājam universālus savienojuma risinājumus zemsprieguma un vidējā sprieguma lietojumiem no viena piegādātāja.

2DIREKT skaitļos:
Spriegums: 1 kV
Strāva: 4 000 A
Vadītāja šķērsgriezums: caurvadi: 16 līdz 400 mm²
Vadītāja materiāls: Alumīnijs, varš

Priekšrocības:
  • Diriģents var būt savienots vertikāli un/vai horizontāli
  • Atsevišķi vadi netiek nogriezti
  • Nelielas prasības attiecībā uz vietu
  • Piemērots lietošanai iekštelpās un ārpus telpām
  • Uzstādīšana ar standarta instrumentiem, nav nepieciešama saspiešana
  • Pieskārienjutīgs universāls risinājums

Izmeklēšanas pieprasījums