Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Liela strāvas stipruma spraudsavienojumi (PLUG)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Aizvien lielāks pieprasījums pēc spraudņu risinājumiem ir pēc zemsprieguma un vidējā sprieguma ģeneratoru, transformatoru un pārveidotāju pieslēgumiem. Šiem savienojumiem jābūt izturīgiem, bez apkopes, rentabliem un viegli uzstādāmiem. Visiem šiem kritērijiem atbilst PFISTERER PLUG sistēma, tāpēc tā ir kļuvusi par neatņemamu mūsdienu vilcienu tīklu un vēja elektrostaciju sastāvdaļu. PLUG sistēma apvieno mūsu plašo pieredzi kontaktu tehnoloģiju jomā un mūsdienu rūpniecisko standartu prasības ražošanas un ekspluatācijas drošības jomā.

Droši kontakti - pat ekstremālos apstākļos
Viena no PLUG sistēmas raksturīgajām iezīmēm ir tās vienkāršā konstrukcija. Augstas kvalitātes kontaktu materiāli apvienojumā ar pārbaudītu kontaktu konstrukciju un funkcionālajiem slāņiem nodrošina jaudas rezerves un ārkārtīgi augstu īsslēguma izturību. PFISTERER pārbaudītā līnijas kontaktu tehnoloģija ar vairākiem savienojumiem garantē izturību un nemainīgi augstu kvalitāti enerģijas pārvadei alumīnija un vara vados. Tās izsmalcinātais kodējums nodrošina, ka katru kontaktdakšu var pieslēgt tikai tai atbilstošai kontaktligzdai.

Līdz 50 % mazāk vietas
PLUG samazina savienojumu skaitu līdz vienai kontaktdakšai. Rezultātā inženieri ietaupa laiku pat sākotnējās uzstādīšanas laikā, kas ir būtisks faktors modernā masveida ražošanā. Jums vairs nav jāuztraucas par dīkstāvēm darbības laikā, jo komponentus var nomainīt īsā laikā. Turklāt PLUG palīdz ietaupīt arī uz būvlaukuma platību. Tā vietā, lai izmantotu tipisku termināļu kārbu, kompaktās PLUG ligzdas var iebūvēt tieši jūsu sistēmas komponentos.

Klienti gūst labumu no mūsu ilggadējās praktiskās pieredzes
PLUG savienojumi ir universāli un tiem nav nepieciešams, lai jūsu sistēma atbilstu noteiktām prasībām. Tie ir pārbaudīti gan saskaņā ar starptautiskajiem, gan klientiem specifiskiem standartiem, un ietver risinājumus visiem 2. un 5. klases ekranētiem un neekranētiem kabeļiem. Papildus mūsu standarta klāstam PFISTERER eksperti izstrādā un testē arī mūsu klientiem pielāgotus produktus. Mūsu piedāvājumā ir viss nepieciešamais pilnīgām sistēmām, ieskaitot testēšanu un sertifikāciju.


PLUG in numuri:
Spriegums: no 1 kV maiņstrāvas līdz 4,4 kV maiņstrāvas
Strāva: no 400 A līdz 1 250 A
Vadiļa šķērsgriezums: 70 - 240 mm²
Vadītāja materiāls: Vara, alumīnijs

Priekšrocības:
  • Nemainīgi augsta kontaktu kvalitāte - nav rūsas plaisāšanas
  • Īss uzstādīšanas, testēšanas un dīkstāves laiks
  • Standarts mūsdienīgai sērijveida ražošanai
  • Jaudas rezerves kļūdas gadījumā
  • Kodēšana novērš pieslēguma kļūdas
  • Universāls pielietojums

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Liela strāvas stipruma spraudsavienojumi jomā

Savienotāji elektriskajiem komerctransportlīdzekļiem (HCV8)

3 polu, taisns savienotājs ar vienu skrūvi kā bloķēšanas mehānismu
HVC8 ir kontaktdakšu savienotājs lielas strāvas lietojumiem. Izturīgā konstrukcija un augstas kvalitātes materiāli nodrošina...