Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Gaisvadu līniju sastāvdaļas

Izmeklēšanas pieprasījums  

Mūsu izolatori gaisvadu līniju konstrukcijām katru dienu tiek pakļauti milzīgām mehāniskām slodzēm: Elektroenerģijas pārvades torņi var atrasties līdz pat 500 metru attālumā viens no otra, kas nozīmē, ka izolatoriem ir jāuztur smagas līnijas. Turklāt tiem ir jāiztur šie spēki vairākus gadu desmitus, nezaudējot savu ekspluatācijas drošību.

Izolatori pēc pasūtījuma jebkuram pielietojumam
PFISTERER izolatoru raksturīga iezīme ir tā, ka tos var izgatavot atbilstoši jebkurām prasībām. Ko tas nozīmē? Mūsu produkti nav masveidā ražoti standarta risinājumi, tie ir precīzi izstrādāti, lai atbilstu esošajiem klimatiskajiem, vides un slodzes apstākļiem.

Pilnīgas izolatoru virknes: PFISTERER projektētas, testētas un ražotas
PFISTERER ir vairāk nekā 40 gadu pieredze kā pionierim silikona kompozītmateriālu izolatoru jomā, kas ietver pilnu izolatoru virkņu projektēšanu un ražošanu. Sarežģītākiem projektiem mēs piedāvājam visaptverošus risinājumus no viena piegādātāja, pamatojoties uz plašu konsultāciju un plānošanas pakalpojumu, kā arī simulācijām un testiem mūsu laboratorijās.

Vibrāciju slāpēšana palielina ekspluatācijas drošību un ekspluatācijas ilgumu
Mūsu vibrāciju slāpējošās starplikas un Stockbridge amortizatori ir īpaši efektīvi, lai samazinātu vēja radītās vadu līniju vibrācijas. Pateicoties to optimizētajam dizainam, tie līdz minimumam samazina eoliskās vibrācijas un zemspārnu svārstības. Rezultātā vadu var droši ekspluatēt visā tā kalpošanas laikā. Mēs piedāvājam arī dažādus vibrāciju reģistrētājus un veicam vibrāciju pētījumus, kas ir galīgais veids, kā pārbaudīt amortizācijas sistēmas vai noteikt vadu bojājumu avotu.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Gaisvadu līniju sastāvdaļas jomā

Gaisvadu līniju savienojumi (LIKE Bushings)

PFISTERER LIKE uzmavas ir pārbaudīta tehnoloģija vienpola ārējiem savienojumiem no gāzes izolācijas sadales iekārtām (GIS) līdz gaisa izolācijas sadales iekārtām un gaisvadu līnijām. Klienti un oriģin...