Katalogs

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Atpakaļ pie saraksta

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH Pašnesošais āra termināls (DOC)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Ar jauno DOC (sausā ārējā kompozīta) termināli PFISTERER piedāvā pašnesošu, sausu un kompaktu termināli līdz 170 kV. Tas droši savieno kabeļu sistēmas ar gaisvadu līnijām un kopnēm, ilgstoši lietojot bez apkopes.

Uzstādīts minūtēs, nevis stundās
DOC centrālais bloks, kas sastāv no dobā izolatora, sprieguma gradēšanas ierīces un pamatplāksnes, tiek piegādāts uz vietu pilnībā samontēts un pārbaudīts. Salīdzinot ar parastajiem termināliem, DOC moduļveida konstrukcija atvieglo pārvietošanu transportēšanas un uzstādīšanas laikā. Centrālais bloks vienkārši uzstumjams uz kabeļa - uzstādāmo elementu skaits tiek samazināts līdz minimumam, pilnībā tiek novērsti laikietilpīgie līmēšanas darbi un žāvēšanas fāzes. Vadītāju savieno ātri un droši, izmantojot SICON bīdes skrūvju tehnoloģiju. PFISTERER piedāvā arī FrontCon - ļoti progresīvu savienojuma risinājumu viendzīslu izolētiem vadiem.

Pašnesošais ārējais savienojums DOC atbilst visiem augstākās piesārņojuma klases kritērijiem saskaņā ar IEC 60815-3.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Kabeļu aizdares jomā

Āra kabeļu galos (ESF)

Elastīgo ESF var integrēt esošajās atbalsta struktūrās. Tas ir īpaši labi piemērots elastīgiem, ātri uzstādāmiem, daudzkārt lietojamiem lietojumiem ar testēšanas un pagaidu kabeļiem būvlaukumā. ESF...