Katalogs

Stingl Systems GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Stingl Systems GmbH Universāls sastatņu apavs

Izmeklēšanas pieprasījums  

Universālais sastatņu apavs ir ne tikai pievienojamais enkuru sastatņu apavs, bet arī drošs un pastiprināts sastatņu balsts liftu, skursteņu un ventilācijas šahtu zonā. Pateicoties sastatņu kurpes nelielajiem ārējiem izmēriem, ir iespējama piestiprināšana pat dziļi šahtas stūros. Nelielais svars nodrošina vieglu pārvietošanu.

Materiāls: Pamatplāksne un U-profils izgatavoti no St37-2 (daļēji ar iestrādātu plakanu tēraudu), virsma gruntēta, pēc izvēles cinkota
Izmēri: 190 x 180 x 6 mm, pamatplāksne ar 4 caurumiem 13 mm
Svars: aptuveni 2,3 kg

Universālo sastatņu kurpi ir sertificējusi Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe saskaņā ar sastatņu, sastatņu detaļu un sastatnēm līdzīgu iekārtu darba drošības pārbaudes principiem (GS-BAU-01) (1.1994.), atbilstoši DIN 4420-1 (12.).1990), kā arī saskaņā ar BGR 175 (BG noteikumi "Sastatnes - Sastatņu montāža lifta šahtās") universālajam sastatņu kurpim tika piešķirts sertifikāta numurs 02045.

Universālajam sastatņu kurpim ir daudz pielietojuma iespēju.

Stiprinājuma veids ir no dībeļa stiprinājuma betona un mūra šahtās līdz stiprināšanai ar skrūvēm pie enkurstieņiem un skrūvēm vai metināšanai pie tērauda sastatnēm. Atkarībā no stiprinājuma veida, punktveida slodze ir maks. 3.0 līdz 7,0 kN. Šis sastatņu aprocis nav paredzēts dinamiskai slodzei.jānodrošina vismaz 100 mm plats skanteļplāksnis.

Izmeklēšanas pieprasījums