Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH Mērīšanas iekārtas (ACCURA 2000)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Pielāgots jūsu vajadzībām un budžetam

ACCURA 2000 platformas koncepcija ļauj konfigurēt mērīšanas iekārtu atbilstoši jūsu vajadzībām. Ja mainās jūsu prasības attiecībā uz aprīkojumu, sensoriem un programmatūru, mainās arī ACCURA 2000. Jūs gūsiet labumu no pievilcīgas cenas un zemām aprites cikla izmaksām. Starp ACCURA 2000 tehniskajām iezīmēm ir inovatīvā izolācijas tehnoloģija, jaunie pneimatiskie gultņi, kas nodrošina īsus pārvietošanās attālumus un lielāku apstrādājamo detaļu caurlaidību. Uzturēšanai draudzīgā konstrukcija nodrošina maksimālu pieejamību.

Temperatūras neatkarība, pateicoties F.I. tehnoloģijai

Temperatūras svārstības ir jāņem vērā, jo īpaši mērīšanas lietojumos ražošanas tuvumā. Jaunā ACCURA 2000 tilts ir aprīkots ar unikālu, augstas veiktspējas izolācijas sistēmu, kas nodrošina nepieciešamo precizitāti darbnīcās.

Brīvi regulējama mērīšanas temperatūra (20-26 °C)

Mērīšanas mašīnas ir jāekspluatē nemainīgā temperatūrā. Ar ACCURA 2000 var brīvi izvēlēties mērīšanas temperatūru un samazināt gaisa kondicionēšanas izmaksas.

Maksimāla sensoru elastība

Ar ACCURA 2000 var izmantot visus pieejamos Carl Zeiss sensorus. "Mass" multisensoru tehnoloģija ļauj ietaupīt laiku, nomainot optiskos un kontakta sensorus.

Veiktspējas pakete ar navigatora tehnoloģiju

ACCURA 2000 veiktspējas paketē ir iekļauta VAST navigatora opcija, kas nodrošina vēl precīzāku skenēšanu. Šī tehnoloģija vienmēr nodrošina maksimālu pārvietošanās un skenēšanas ātrumu, tādējādi līdz minimumam samazinot vērtīgo mērīšanas laiku. Komplektā ir iekļauta arī nepieciešamā drošības tehnoloģija ar lāzera uzraudzību.

Izmeklēšanas pieprasījums