Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH Mērīšanas programmatūra (CALYPSO)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Kopējā programma standarta ģeometrijām un vairāk

CALYPSO ir revolucionizējis mērīšanas tehnoloģiju programmēšanu. Tās uz funkcijām orientētā saskarne nodrošina nepārspējami vienkāršu lietošanu. Intuitīvi izveidojiet mērīšanas programmas, izvēloties CAD projektēšanas rasējumā izmantoto elementu. Ievadiet izmēru, formas un novietojuma pielaides tieši no CAD modeļa.

Daudzi uzdevumi - viens rīks

CALYPSO ir paredzēts manuāliem un CNC mērījumiem, tiešsaistes un bezsaistes programmēšanai. CALYPSO spēj izmantot vairākus sensorus un atbalsta visus pašreizējos Carl Zeiss sensorus un mērīšanas iespējas. Izmantojot I++ DME saskarni, CALYPSO ļauj vadīt mērīšanas sistēmas, kas nav ZeISS mērīšanas sistēmas, piemēram, 3D mērīšanas mašīnas, šarnīra rokas mērīšanas mašīnas, lāzersekotājus un datortomogrāfus.

Bez sadursmēm - automātiski

Tiklīdz ar dažiem peles klikšķiem definējat detaļas elementu un ar to saistītās pielaides, CALYPSO automātiski ģenerē atbilstošu mērīšanas stratēģiju, ko jebkurā laikā var mainīt un piemērot citiem elementiem. CALYPSO ātri un bez sadursmēm pārvietojas pa apstrādājamo detaļu un pareizi pietuvojas detaļas elementiem - jūs varat brīvi nodarboties ar citiem uzdevumiem.

Dinamisks miniplāns

CALYPSO hierarhiskais dizains un uz iezīmēm orientēta programmēšana sniedz jums iespēju elastīgi koncentrēt mērījumu plānošanu uz ražošanas procesu. Piemēram, jūs varat pārtraukt mērījumu veikšanu, lai ātri izmērītu citu detaļu. Pārtraukto mērījumu pēc tam var viegli turpināt. Inteliģentāka skenēšana ar VAST Navigator CALYPSO atbalsta VAST Navigator - piekto Carl Zeiss skenēšanas paaudzi. VAST Navigator bez liekiem pārtraukumiem un ar optimālu piebraukšanas un pārvietošanās ceļu ļauj veikt vienmērīgus mērījumus vienā piegājienā. Tangenciāla pieeja ir standarta. Pilnībā integrēts intelekts ļauj CALYPSO noteikt maksimālo skenēšanas ātrumu atkarībā no nepieciešamās precizitātes.

Papildu saskarnes:

Var tieši apstrādāt IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI un FTA.

Neobligātās tiešās saskarnes:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Mērīšanas programmatūra jomā

Mērīšanas programmatūra (PiWeb)

Vienkārša ziņošana

ZEISS PiWeb ir savā klasē labākā grafiskā atskaišu sistēma, kas uzreiz pārvērš kvalitātes vai procesu datus vērtīgos ieskatos.

ZEISS PiWeb tika i...

Mērīšanas programmatūra (CALIGO)

Pilnīga programma brīvas formas virsmām un daudz kam citam.

CALIGO, jaunā brīvas formas virsmu programmatūra, padara automobiļa virsbūves daļu mērīšanu vieglāku un ātrāku n...

Mērīšanas programmatūra (GEAR PRO)

GEAR PRO - uz CAD balstīta zobratu riteņu programmatūra.

Izmantojot kopā ar CALYPSO, GEAR PRO ļauj pārbaudīt taisnzobratus, konuszobratus un sliekas. GEAR PRO no ģeometrija...