Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH Raupjuma mērierīces (ROTOS)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Rupjuma sensors, kas apvieno visas īpašības.

Automātiski mēriet izmērus, formu/vietu un raupjumu ar vienu iekārtu: Lielāka produktivitāte, viens ieraksts.

Lai veiktu komponentu kvalitātes pārbaudi, piemēram, transportlīdzekļu spēka piedziņā, ir jābūt iespējai pārbaudīt raupjumu un viļņotību atbilstoši standartiem. ZEISS ROTOS raupjuma sensors to pirmo reizi ļauj izdarīt ar vienu koordinātu mērīšanas mašīnu. Operatori gūst labumu no vienkāršotas darba plūsmas, kas nodrošina papildu mērījumu noteiktību un milzīgu laika ietaupījumu.

ZEISS ROTOS ir paredzēts lietotājiem, kuri ar koordinātu mērīšanas mašīnu (CMM) pārbauda izmērus, atrašanās vietu vai formu, kā arī tiem, kuriem ir nepieciešams izmērīt raupjumu un viļņotību uz tās pašas sagataves. Pateicoties ZEISS ROTOS raupjuma sensoram, ar vienu CMM var pilnībā izmērīt visus tehniskā rasējuma parametrus un parādīt tos vienā ierakstā. Nav vairs nepieciešams pāriet uz virsmas mērinstrumentu.

Dažādas mērījumu pozīcijas var sasniegt bez atkārtotas uztveršanas, un ir iespējama pilnībā automātiska darbība, operatoram neietekmējot virsmas mērījumus. Tas aizņem tikai dažas sekundes salīdzinājumā ar iepriekšējām vairākām minūtēm. Tā kā vairs nav nepieciešams transportēt un saspiest detaļu, praktiski tiek novērsta kļūdu iespējamība visā procesā un operatora ietekme.

Bet tas ir vēl vairāk: ZEISS ROTOS var elastīgi novietot, lai sasniegtu visas detaļas virsmas bez atkārtotas saspiešanas. Turklāt sensors ir aprīkots ar rotējošu/noliektu asi. Mērījumu dati no ZEISS ROTOS tiek pārsūtīti uz analīzes datoru, izmantojot Bluetooth. Pēc tam dati tiek importēti CALYPSO programmatūrā, izmantojot mašīnas draiveri, un tos var eksportēt kopā ar citiem mērījumu datiem kopējā ierakstā. ZEISS ROTOS ir pieejams izvēlētām koordinātu mērīšanas mašīnām ar VAST sensoru nesējiem.

Izmeklēšanas pieprasījums