Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH Optiskās mērierīces (O-SELECT)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Uzticami mērījumi ar vienu pogas nospiešanu

Pateicoties pilnībā automātiskai apgaismojuma un fokusa iestatīšanai, tiek novērstas operatora ietekmes izraisītas mērījumu kļūdas. ZEISS O-SELECT ar vienu pogas nospiešanu novērtē raksturlielumus un dokumentē rezultātus - vajadzības gadījumā arī profesionālā ziņojumā.

Jaunais, inteliģentais ZEISS O-SELECT digitālais mērīšanas projektors

Ražošanas vidē optiskās un kontakta koordinātu mērīšanas mašīnas aizvien biežāk aizvieto manuālās iekārtas, piemēram, goniometrus, mērinstrumentus un profilu projektorus. Tomēr nedrīkst ignorēt operatora ietekmi uz šiem manuālajiem instrumentiem. Ar O-SELECT ZEISS samazina šo ietekmi līdz minimumam. Pateicoties augstajam automatizācijas līmenim un ērtai lietošanai, sarežģītus mērījumus var veikt ātri, izsekojami un reproducējami.

Ātrākais veids, kā iegūt rezultātus

ZEISS O-SELECT programmatūra apvieno ZEISS metroloģijas zinātību ar inovatīvu un vienkāršu lietošanu. Sērijveida mērījumi tiek veikti ar vienu pogas nospiešanu - neatkarīgi no operatora. Atsevišķi mērījumi un mērījumu plāni nav problēma ar ZEISS O-SELECT programmatūru: jo tā ir ļoti viegli saprotama, piedāvā skaidrus operatora norādījumus un samazina viņa darba slodzi.

Vieds, kompakts un uzticams

ZEISS O-SELECT aparatūra un programmatūra ir optimāli saskaņotas, lai nodrošinātu 2D ģeometrijas testēšanu ar izcilu ātrumu un uzticamību. Tā kompaktums un izturība ļauj ZEISS O-SELECT uzstādīt praktiski jebkurā vietā. Jūs varat izmērīt testējamās detaļas tieši tur, kur tas ir nepieciešams - gan ienākošajā pārbaudē, gan ražošanā.

Izmeklēšanas pieprasījums