Katalogs

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Atpakaļ pie saraksta

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH Rūpnieciskie datortomogrāfi (METROTOM 800)

Izmeklēšanas pieprasījums  

Jūsu izvēle kompakto precizitātes detaļu jomā

METROTOM 800 ir pielāgots injekcijas formēšanas nozares prasībām. Tas atbilst visām vidēja lieluma plastmasas, kompozītmateriālu un keramikas detaļu ražošanas nozares uzņēmumu prasībām. Tam ir arī pievilcīga cenas un veiktspējas attiecība

Izstrādājot METROTOM 800, noteicošais faktors bija minimālas sistēmas uzturēšanas izmaksas un maksimāla pieejamība. Tas tika panākts, izmantojot bezapkopes mikrofokusa rentgena lampu tehnoloģiju. Ļoti mazi fokusa punkti nodrošina ļoti asus projekcijas attēlus uz detektora, kas ir augstas mērījumu precizitātes pamatā. METROTOM 800 detektors nodrošina gandrīz trīs miljonus pikseļu ļoti augstas detalizācijas atpazīšanai.

Nepārtraukti regulējams kustības mehānisms

Cilindra formas mērījumu diapazonā detaļas var novietot jebkurā pozīcijā staru kūļa ceļā, izmantojot nepārtraukti regulējamu kustības mehānismu. Detektors vienmēr ir optimāli izgaismots ar detaļas projekciju. Kopā ar vertikālo regulēšanu šī funkcija ļauj palielināt konkrētas detaļu zonas, lai izmērītu detaļas attiecībā pret visu detaļu.

Izmantojot polimērbetonu korpusam, lielā mērā var izvairīties no svina izmantošanas. Šeit Carl Zeiss demonstrē, kā, izmantojot modernus materiālus, var nodrošināt maksimālu darbinieku, sistēmas operatoru un vides aizsardzību, vienlaikus īstenojot perfektu mērīšanas tehnoloģiju, ergonomisku izcilību un atbilstošu dizainu.

Izmeklēšanas pieprasījums  

Vairāk produktu Rūpnieciskie datortomogrāfi jomā

Rūpnieciskie datortomogrāfi (METROTOM 1500)

Ideāla mašīna visdažādākajām detaļām

METROTOM 1500 - ideāla, uz datortomogrāfijas bāzēta koordinātu mērīšanas iekārta visdažādākajiem izmēra un materiāla blīvuma lietojumie...