Katalogs

sicht-pack Hagner GmbH

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001
  • FSSC 22000
  • SA 8000

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001

Par sicht-pack Hagner GmbH

Uzņēmums sicht-pack HAGNER ir viens no nozīmīgākajiem poliestera caurspīdīgo plēvju ražotājiem Eiropā. Mēs piedāvājam šādu veidu cietās plēves termoformēšanai un iepakošanai ruļļos un lokšņu formātos:

  • A-PET - plēves
  • G/A/G - plēves
  • G-PET - plēves

Turklāt mēs ražojam arī kompozītmateriālu plēves, kas, pilnveidojot tās ar PE plēvēm, ir aprīkotas ar dažādām blīvēšanas, atdalīšanas un barjeras īpašībām.

Mūsu produktus galvenokārt izmanto formēšanas, pildīšanas un blīvēšanas iekārtās, kā arī parastajās termoformēšanas iekārtās blisteru iepakojumu ražošanai. Vēl viens pielietojuma spektrs ir caurspīdīgu iepakojumu ražošana, piemēram, salokāmās kastes, apaļās kastes utt. Tos var sterilizēt ar ETO un gamma sterilizāciju, un tos izmanto primārajiem un sekundārajiem iepakojumiem.

Liela PET priekšrocība ir tā saderība ar vidi. PET ir pārstrādājams, un, to sadedzinot, nepaliek nekādas kaitīgas atliekas.

Mūsu ēkas, administrācija un uzstādīšanas tehnika ir mūsdienīga, tāpēc nav jāizvairās no salīdzinājuma ar PET cieto plēvju ražošanas nozari visā pasaulē. Uzņēmumu vada izcila komanda, kuras sastāvā ir visu jomu pārstāvji, piemēram, ražošanas, plānošanas, administrācijas, kvalitātes, enerģētikas, higiēnas, darba aizsardzības, apmācības u. c., kas ieguvuši daudz sertifikātu (ISO 9001, FSSC 22000 [pamatojoties uz ISO 22000], BRC A klases, SA 8000, BS OHSAS 18001, ISO 50001, ISO 14001, IFS Logistics, MS SAM, AEO), kas, pateicoties to integrācijai, garantē pastāvīgu revīzijas režīmu. Laba ražošanas prakse (GMP) ir priekšnoteikums sertifikācijai saskaņā ar FSSC 22000, kā arī BRC/IoP, un tā ir mūsu ražošanas pamats.

Vēl viens būtisks mūsu korporatīvās politikas elements ir garantēt mūsu klientiem pastāvīgu produktu drošību, piedāvājot pastāvīgu izsekojamību. Balstoties uz SAP, informācijas apmaiņu ar klientiem mēs veicam savā IT nodaļā, sākot no VMI (Vendor Managed Inventory) līdz pat rēķinu izrakstīšanai, izmantojot EDI (Electronic Data Interchange).

Aizsargplēves

PET plēves, laminētas vai īpaša platuma, tiek apstrādātas sagriešanas centros atbilstoši klienta specifikācijām.

Atsevišķi konvertēšanas procesa posmi ir ļoti automatizēti.

Monofilms

Savietojamība ar vidi, jūsu produkta aizsardzība.
PET ir plastmasa, kuras ražošanai ir nepieciešams maz enerģijas, un tā ir 100% pārstrādājama.
sicht-pack HAGNER produkti atbilst fizi...

Caurspīdīgie iepakojumi

Piecās PET ekstrūzijas līnijās ar kopējo gada jaudu vairāk nekā 100 000 tonnu, dažādām nominālajām jaudām un ražošanas iespējām mēs ražojam plašu specifikāciju klāstu daudzpusīgai termoformēšanai u...

Aizsargiepakojumi

Mūsu PET plēves tiek ražotas higiēniski nevainojamos apstākļos, izmantojot īpaši modernas iekārtas.

Blisterverpackungen

Kā primārais un sekundārais iepakojuma materiāls termoformēšanas paplātēm, šķirošanas ieliktņiem, reljefēšanai,
Blisteru pielietojums: aizzīmogošanai pret blisterkartēm, locīšanas blisteriem,...

Polietilēna tereftalāta (PET) plēves

HAGNER PET nākotnes plēves Polylux® bauda lielu uzticību, pateicoties to izcilajām īpašībām visos iepakojuma tirgos, kur ir nepieciešama vides drošība, caurspīdīgums, stabilitāte, labas barjera...

Farmācijas iepakojumi

HAGNER nākotnes plēves Polylux® Med & Pharma

Pielietojums
Kā primārais un sekundārais iepakojuma materiāls termoformējamām paplātēm, šķirošan...

Pārtikas iepakojums

HAGNER Nākotnes plēves Polylux® Food

Pielietojums
Termoformētas paplātes, šķirošanas ieliktņi, reljefi, blisteri: pretblīvēšanai uz blisterkartēm,...

Foliju iepakojumi

Ne jau iepakojums, bet gan jūsu produkts ir tas, kas tiek izcelts, izteiksmīgi noformēts un aizsargāts vislabākajā veidā.

Plastmasas folijas

Starp polimēriem PET ir kļuvis par pasaulē plaši izmantotu plastmasas materiālu, kam ir liels attīstības potenciāls līdz pat BioPet, pamatojoties uz atjaunojamām izejvielām.

Lamināta plēves

Pēc laminēšanas PET pamatmateriāls tiek savienots ar dažādām plēvēm (PE, PA un O-PET), izmantojot divkomponentu līmi, kas nesatur šķīdinātājus.

Laminēšanu veic, lai aizsargātu pamatmater...

Kā atbildīgs PET plēvju un PET laminātu ražotājs mēs esam svarīgs posms piegādes ķēdē no PET gran...