Katalogs

Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Joma Kunststofftechnik GmbH

  • ISO 15378:2017
  • ISO 9001:2015
  • HACCP

Par Joma Kunststofftechnik GmbH

Joma ir sinonīms izciliem produktu izstrādājumiem plastmasas tehnoloģiju jomā, un tā ir starptautiski atzīts augstas kvalitātes iepakojuma speciālists.

Joma ir privāts Austrijas uzņēmums. Savā ražotnē Brunn/Gebirge netālu no Vīnes mēs izstrādājam un ražojam augstas kvalitātes plastmasas produktus farmācijas un ķīmijas rūpniecībai, kā arī pārtikas rūpniecībai.

No Austrijas mēs apgādājam savus mērķa tirgus vairāk nekā 40 pasaules valstīs. Mūsu stabilā tirgus pozīcija ir atkarīga no ilggadējām un labām attiecībām ar mūsu partneriem, kā arī no mūsu uzmanības, ko pievēršam detaļām.

Kosmētikas iepakojumi (Securibox)

Nosaukumu "Securibox" mēs saprotam burtiski: Joma Securibox garantē visaugstākā līmeņa drošu aizsardzību pulveriem, ziedēm, krēmiem, tabletēm un kapsulām.

Papildu aprīkojums

Ūdensizturīgi iepakojumi (Securibox)

Joma Securibox piedāvā drošu aizsardzību neskrāpjošiem medijiem.21 izmēra Joma Securibox ir universāla un elastīga konteineru sistēma

Bezmaksas produkti

  • Pielāgots...

Pārtikas iepakojums (Securibox)

Universālā Securibox plastmasas konteineru sistēma ir labi piemērota izmantošanai kā primārais iepakojums, jo ir pieejama 21 izmērā tilpumiem no 17 ml līdz 1,8 l

Bezmaksas produkti<...

Farmācijas iepakojumi (Securibox)

Securibox atbilst visaugstākajiem higiēnas standartiem un ir stingri pārbaudīts saskaņā ar farmācijas nozares ISO 15378:2207 vadlīnijām zemas baktēriju koncentrācijas, pilnībā kontrolētā klimatā, tīrā...

Plastmasas iepakojumi (Securibox)

Securibox plastmasas konteineru sistēma jau gadu desmitiem ir kļuvusi par vispāratzītu standartu visdažādākajiem pielietojumiem farmācijas, ķīmijas un pārtikas rūpniecībā.

Joma Securibox...

Īpašie iepakojumi (Securibox)

Sistēmu var papildināt ar daudziem īpašiem piederumiem, kas paredzēti specifiskiem pielietojumiem un prasībām farmācijas nozarē.

Bezmaksas produkti

  • Pielāgots dizain...

Aizsargiepakojumi (Securibox)

Joma Securibox ir universāla un elastīga konteineru sistēma ar 21 izmēru. Ar Securibox aizsargājošo gredzenu ir viegli rīkoties. Tas garantē drošu satura aizsardzību.

Bezmaksas produkti<...

Rokas dozatori

Viskozīgi un smagi mediji ir liels izaicinājums sūkņu dozatoriem. Viskozās vides pretestības dēļ sūknēšanas laikā vidē viegli veidojas dobumi - sūknēšanas veiktspēja pēkšņi sabrūk.

Joma...

Rokas dozatori

Izsmalcināts, vienkāršs un drošs. Vienmēr ar jums - Joma praktiskais tablešu dozators ar higiēnisku individuālu dozēšanu bez pieskāriena, integrētu bērnu aizsardzību un dubultu aizsardzību pret boj...


Arābu pasaulē arvien lielāka nozīme tiek piešķirta arī ilgtspējībai.

JOMA pi...

JOMA garšvielu dzirnaviņu ražošana no rPET ir vēl viens solis ceļā uz uzņēmuma vīzi...

Eiropas Bioplastmasas (EUBP) veiktā tirgus analīze liecina, ka saskaņā ar Eiropas Bioplastmasas p...