Katalogs

P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016

P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • IATF 16949:2016

Par P.C. Turck Produktions- und Verwaltungs GmbH

P.C. Turck ir kompetents partneris, kad runa ir par pilnīgiem risinājumiem lokšņu metālapstrādes jomā.

Sākot no konstrukcijas, caur mūsu instrumentu darbnīcu, līdz pat sērijveida ražošanai, mēs piedāvājam visu zem viena jumta.

Ne velti esam nozīmīgs piegādātāju partneris autorūpniecībai. Štancētas un velmētas detaļas stūres, pārnesumkārbas, transmisijas, šasijas vai logu pacelšanas tehnikai ir sastopamas daudzos parastos vieglajos automobiļos. Un gandrīz katrā Eiropā reģistrētā kravas automašīnā ir izmantotas Turck detaļas. Taču P.C.Turck darbojas arī citās nozarēs. Jau tagad tiek ražotas detaļas lauksaimniecībai, akumulatoru tehnoloģijām, energoelektronikai, sadzīves tehnikai vai drošības tehnoloģijām/pasažieru aizsardzībai..

Bikšturu piederumi

Kopš 1791. gada P.C. Turck piegādā metāla izstrādājumus visprasīgākajiem klientiem visā pasaulē. Zināšanas un starptautiskās saistības ir balstītas uz dziļi iesakņojušos tradīciju pieredzi. Mūsu kā...

Bikšturu klipši (Clip 405)

Mūsu klipu pamatlīnija: augsta kvalitāte, daudzpusīgs dizains, dažādas virsmas un pievilcīga cenas un kvalitātes attiecība ir noteicis šīs sērijas pamatlīniju.

Bikšturu regulēšanas sprādzes

Brace sviras ir lielisks papildinājums P.C. Turck klipu kolekcijai. Augsta kvalitāte un pievilcīgs dizains ir pašsaprotami. Aproces sviras ir piemērotas daudziem siksnu biezumiem un materiāliem.

Bikšturu aizmugurējās daļas

Aizdares slaidi siksniņām
Aizdares slaidi ir lielisks papildinājums P.C. Turck klipu kolekcijai. Augsta kvalitāte un pievilcīgs dizains ir pašsaprotams. Aizdares slaidi ir pieejami no metāla v...