Katalogs

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

Par MMT Mannel Magnettechnik GmbH

Jūsu speciālists elektromagnētu, pastāvīgo magnētu un atdalīšanas jomā

Kopš 1986. gada Mannel vārds nozīmē uzticamību, kvalitāti, inovācijas un kompetenci magnētisko tehnoloģiju jomā. Lai mūsu klientiem sniegtu pilnu portfeli, 2001. gadā mēs specializējāmies arī elektromagnētisko tehnoloģiju jomā. Mūsu darba uzmanības centrā ir pielietojuma konsultācijas un augstas kvalitātes produktu un sistēmu izstrāde un ražošana, īpaši pastāvīgo magnētu un elektromagnētu jomā.
Mēs koncentrējamies uz pētniecību un izstrādi, mūsu darbinieku īpašajām prasmēm, intensīvu dialogu ar klientiem un mūsu pašu ražošanu.
Neatkarīgi no tā, vai runa ir par elektromagnētiem, magnētiskajām skavām vai pacelšanas magnētiem, pastāvīgajiem magnētiem vai specifiskiem variantiem - MMT Mannel magnet GmbH & Co. KG piedāvā plašu dažādu magnētu klāstu.
Pastāvīgie magnēti ir pieejami dažādos izpildījumos. Mēs piedāvājam arī dažādus separatorus, piemēram, atdalīšanas rūsas, plākšņu separatorus un magnētiskos cilindrus un filtru stieņus. Vai meklējat elektromagnētus? Tas viss ir šeit.


Cietā ferīta magnēti

Cietie ferīta magnēti ir izgatavoti no dzelzs oksīda un stroncija. Atsevišķas sastāvdaļas tiek attiecīgi sajauktas atkarībā no kvalitātes, granulētas un saķepinātas (kalcinētas).

Ar sintētiskiem materiāliem saistīti cietā ferīta magnēti

Cietie ferīta magnēti ir izgatavoti no dzelzs oksīda un bārija. Atsevišķas sastāvdaļas tiek sajauktas, atkarībā no kvalitātes attiecīgi granulētas un saķepinātas (kalcinētas).

Nodīma magnēts

Retzemju savienojumi sastāv no neodīma un samārija maisījuma un savienojuma ar tā sauktajiem pārejas metāliem dzelzs vai kobaltu.

Platstic saistītu neodīma magnēts

Retzemju savienojumi sastāv no neodīma un samārija maisījuma un savienojuma ar tā sauktajiem pārejas metāliem dzelzs vai kobaltu.

AlNiCo magnēti

Šos dzelzs, alumīnija, niķeļa, niķeļa, vara un kobalta sakausējumus izgatavo, izmantojot liešanas paņēmienus vai saķepināšanas procesu. Atšķirībā no citiem magnētiskajiem materiāliem aptuveni 0,6 ir R...

Samārija un kobalta magnēti

Retzemju savienojumi sastāv no neodīma un samārija maisījuma un savienojuma ar tā sauktajiem pārejas metāliem dzelzs vai kobaltu.

Lineārie pacelšanas magnēti (D-frame)

D-veida lineārais solenoīds
Solenoīda funkcija ir arī vilkšana vai stumšana. Tāpat kā tā analogs ar C-veida rāmi, arī šis solenoīds, kas darbojas ar maiņstrāvu, var darbotie...

Lineārie pacelšanas magnēti (C-frame)

C-veida magnēti ir lineāri magnēti, kuru korpuss ir līdzīgas formas kā burts C.

Cilindriskie solenoīdi

Augstas veiktspējas lineārais solenoīds

Cilindriskie solenoīdi ir visstabilākais variants no visiem lineārajiem solenoīdiem. Solenoīda forma atgādina cilindru. Šo lineāro...

Viens solenoīds

Fiksēšanas turēšanas spēks
Magnēta virzuļa serdeņa vienā no divām galējām pozīcijām ir fiksēta ar pastāvīgo magnētu. Tā rezultātā magnēts savā galējā pozīcijā paliek stabils...

Pacelšanas magnēti

Regulējams turēšanas spēks
Šim solenoīdam ir divas fiksētas gājiena beigu pozīcijas. Šo bistabilo solenoīdu galējās pozīcijas ir noteiktas mehāniski. Šos solenoīdus fiksē ar...

Elektromagnēti (Round)

Apaļie turēšanas magnēti notur apstrādājamos priekšmetus vietā
Mūsu turēšanas magnēti palīdz jums, kadtos pārnēsājat, paceļat un turat. Turēšanas magnēti pa...

Mannel ir partneris prasīgiem vidēja lieluma uzņēmumiem, kad runa ir par magnētiem un izdomas gar...