Katalogs

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

Par HAGO Druck & Medien

... rūpniecības uzņēmumiem.

Daudzi reģiona rūpniecības uzņēmumi, kā arī pasaules mēroga uzņēmumi jau daudzus gadus ir starp HAGO apmierinātajiem klientiem. HAGO plašais un elastīgais pakalpojumu portfelis ir mūsu klientu ieguvums. "Viss no viena avota" - ne vienmēr lētākais, bet, pateicoties sinerģijai, parasti "lētākais", uzticamākais un līdz ar to arī ekonomiskākais veids. Sākot ar darījumu papīriem un veidlapām, reklāmas materiāliem un katalogiem, līdz pat iepakojumiem, uzlīmēm, etiķetēm, lietošanas instrukcijām un pilnīgām sistēmām. Galvenokārt mūsu stiprā puse ir uzticama tehniskā piegāde - tieši laikā vai līdz sūtījumu noliktavai. Ikviens, kurš kādreiz ir pārtraucis ražošanu trūkstošu detaļu dēļ, zina, cik dārgi var izmaksāt neuzticami partneri. Daudzi mūsu klienti paļaujas uz to, ka mēs nodrošināsim perfektu kvalitāti laikā.

... vidējiem uzņēmumiem, tirdzniecībai un komercijai.

Kamēr jūs rūpējaties par saviem klientiem, HAGO rūpējas par jūsu izskatu. Logotips, biznesa dokumenti, brošūras, jūsu klātbūtne internetā - vienkārši viss, kas šodien nepieciešams uzņēmumam, lai pozitīvi sevi prezentētu tirgū. Neatkarīgi no tā, vai jums ir viens vai 1000 darbinieku. Jūsu rīcībā ir pieredzējis kontaktpersona, kas atbildēs uz 1000 jautājumiem par vizuālo komunikāciju. HAGO ir īstais partneris.

... apvienībām, izdevniecībām un privātpersonām.

Jūs vēlaties pievērst uzmanību savam pasākumam ar lieliem plakātiem vai regulāri izdot sava kluba žurnālu? Tad HAGO ir īstais partneris. Neatkarīgi no tā, vai tie ir plakāti, kuponi, skrejlapas, ieejas biļetes vai žurnāli - mēs to izdarīsim jūsu vietā - droši, lēti un savlaicīgi! Ieskaitot personalizētu nosūtīšanas apstrādi.

Mēs izstrādājam un izgatavojam apsveikuma kartiņas, kāzu kartiņas, Ziemassvētku kartiņas vai pat sēru kartiņas pēc jūsu personīgās idejas - individuāli jums! Pastāstiet mums savas vēlmes - mēs tās īstenosim! Ātri, lēti un profesionāli. Tiem, kam interneta tipogrāfiju standarta piedāvājums ir pārāk vienkāršs.

... izdevējiem un autoriem.

Grāmatas ir mūžībai. Kopš neatminamiem laikiem tās ir bijušas cilvēka domu spogulis, domu un ideju glabātājas pāri laika robežām. Grāmata ir pelnījusi īpašu cieņu. HAGO vienmēr ir veltījis īpašu mīlestību un rūpes grāmatu dizainam un ražošanai. Labi izstrādāts burtveidols, tipogrāfija, kas lasītājam lasīšanu padara par baudu, bezskābes papīrs ar ilgu kalpošanas laiku saskaņā ar DIN/ISO 6738, kā arī perfekta iesiešana ar PUR tehnoloģiju papīra formātā vai klasiskā diegu iesiešana bibliofilu darbiem. Lai lasītāji tos varētu baudīt ilgu laiku