Katalogs

Par Azimut SpA

Pirmsākumi

Azimut Yachts radās 1969. gadā, kad jaunais universitātes students Paolo Vitelli nodibināja Azimut Srl un uzsāka buru laivu fraktēšanu.Pirmie soļi ceļā uz panākumiem
1970. gadā daži prestižākie jahtu zīmoli iecēla uzņēmumu par savu jahtu izplatītāju Itālijā.
Azimut ātri paplašināja savu darbību: Papildus izplatīšanai tas sāka projektēt jaunas jahtas. Kopuzņēmumā ar Amerglass tas izstrādāja masveidā ražotu stikla šķiedras laivu AZ 43' Bali, kas uzreiz guva panākumus.
Uzņēmums pakāpeniski paplašināja savu klāstu, koncentrējoties uz zemāko tirgus segmentu - 1977. gadā laida klajā AZ 32' Targa, kas bija "Ford T" jahtu pasaules "Ford T", - un arī augstāko segmentu (1982. gadā debitēja Azimut 105' Failaka, kas bija tā laika lielākā masveidā ražotā stikla šķiedras jahta).

Benetti iegāde un pašražošanas uzsākšana
1985. gadā Azimut iegādājās Benetti. Šis vēsturiskais zīmols, kas atradās Viaredžo, bija ražojis laivas kopš 1873. gada un izstrādājis megajahtas koncepciju.
Tagad Azimut varēja pats būvēt savas jahtas, nosakot jaunus stila un nozares standartus, kas revolucionāri mainīja laivu būves nozari, piemēram, lielie bezrāmju logi, elektriski darbināmi sēdekļi un riekstkoka interjeri. jaunas ražotnes un starptautiska atzinība
Sākot ar deviņdesmito gadu beigām, iegādājoties jaunas būvētavas Fano, pārstrukturējot Benetti būvētavas Viaredžo un būvējot jaunu ražotni Avigliānā, Turīnas provincē, Azimut kļuva par vadošo jahtu un megajahtu būvētāju.
Šī vadošā pozīcija tika nostiprināta arī turpmākajās sezonās, pateicoties daudziem panākumiem uzņēmējdarbībā un ieguldījumu politikai, kas gadu gaitā nostiprināja Azimut tehnoloģiskās un ražošanas jaudas, un tagad Azimut ražotnes ir izveidotas Brazīlijā.

 
Izdzēst atlasi

30th Zagreb Boat Show

30th Zagreb Boat Show

Avenija Dubrovnik 15
10020
Zagreb
Croatia

Azimut SpA

Azimut SpA

Via Martin Luther King 9-11
10051
Avigliana
Torino
Italy

Motorlaivas (S Collection)

Oglekļa tehnoloģiju paaudze

Oglekļa šķiedras izmantošana ir konstrukcijas izvēle, kas ļauj palielināt tilpumu un virsmas, saglabājot to pašu svaru, tādējādi saglabājot izci...