Katalogs

electrotherm GmbH

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

electrotherm GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Par electrotherm GmbH

Gerabergas apkārtne ir tradicionāls Vācijas stikla un termometru rūpniecības centrs, kas ir pazīstams ar šķidrā stikla termometru, laboratorijas, precīzijas un tehnisko termometru ražošanu.

Balstoties uz šīm vēsturiskajām saknēm, 1991. gadā tika dibināts ģimenes uzņēmums, un tagad to turpina jau otrā paaudze. Sākot ar dažiem darbiniekiem bijušajā termometru rūpnīcā Gerabergā, šodien electrotherm ir kļuvusi par pieprasītu elektrisko temperatūras mērīšanas tehnoloģiju speciālistu ar 35 darbiniekiem, kas piegādā klientiem pretestības termometrus un termopārus vairāk nekā 30 valstīs.

Mērīšanas tehnika Ražots Vācijā

Tīringenes uzņēmums, kas atrodas Vācijas zaļajā sirdī, savā ražotnē Gerabergā izstrādā, projektē un ražo temperatūras mērinstrumentus visdažādākajiem pielietojumiem, jo īpaši ķīmijas un elektrostacijām, mašīnbūvei un transportlīdzekļu būvei, kalibrēšanas laboratorijām, verifikācijas birojiem un daudziem citiem.

Papildus standarta klāsta tipiem electrotherm GmbH īpašo kompetenci veido arī īpaši klientiem paredzēti speciālie modeļi un individuāli konstruēšanas risinājumi, kas apvienoti ar augstu kvalitāti par konkurētspējīgām cenām un īsiem piegādes termiņiem.

Kalibrēšanas darbi

Rūpnieciskā pretestības termometru un termopāru kalibrēšana, temperatūras diapazons atkarībā no tipa no -80...1550°C

Sastāvdaļas un piederumi

Montāžas veidgabali, aizsargcaurules, virpotas detaļas, savienojuma galviņas, atloki, raidītāji.

No 14. līdz 16. novembrim gaidīsim jūs mūsu 640. stendā 4. hallē