Katalogs

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

16.06.2021 00:06

2020 Blanco Professional Group biznesa gads

Uzsākta tendenču maiņa

Blanco Professional Group var atskatīties uz sarežģīto 2020. finanšu gadu. Kopumā 693 darbinieki un 27 praktikanti nodrošināja apgrozījumu aptuveni 103 miljonu eiro apmērā. Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu tas ir samazinājums par 14,4 %. B2B nozares sistēmu piegādātājs komerciālajām virtuvēm un rūpniecībai nespēja izvairīties no īpašajiem Corona gada apstākļiem. Eksporta daļa, kas tradicionāli ir svarīga pārdošanas apjomam, 2020. gadā salīdzinājumā ar 2019. gadu samazinājās par astoņiem procentiem pandēmijas dēļ. Šī tendence veicināja kopējo pārdošanas apjomu samazināšanos.

Pandēmijas ietekme īpaši skāra ēdināšanas uzņēmumu nodaļu. Tomēr arī rūpniecības struktūrvienībai nācās saskarties ar pagājušā gada ārkārtas apstākļiem. Tomēr šī uzņēmējdarbības vienība kopš 2021. gada pavasara ir attīstījusies apmierinoši. Tas ir krietni virs plāna. Arī Blanco Professional automobiļu ražošanas struktūrvienībā var atskatīties uz pirmajiem veiksmīgajiem 2021. gada mēnešiem.

Pasākumistājas spēkā

Tādējādi ir veiksmīgi uzsākts pavērsiens, kas jau atspoguļojas skaitļos. Piemēram, Ēdināšanas biznesa struktūrvienībā 2020. gadā uzsāktā jaunā stratēģiskā orientācija uz ēdienu pasniegšanu un izplatīšanu jau sāk dot rezultātus, tāpat kā pārdošanas organizācijas pārkārtošana. Tā vēl vairāk paplašinās savu tuvumu klientiem un nākotnē padarīs savu darbību un funkcijas vēl efektīvākas. Tādējādi pārstrukturēšanas programma ir veiksmīgi sākusies. Veiksmīga nākotne ir iezīmēta.

Digitalizācijai ir galvenā loma

Būtiska loma Blanco Professional Group orientācijā uz šādu nākotni ir digitālo iespēju izmantošanai. "Mēs digitalizāciju uzskatām par divkāršu iespēju: no vienas puses, mēs izmantojam digitālos rīkus, lai padarītu procesus uzņēmumā daudz ātrākus un efektīvākus nekā iepriekš," skaidro izpilddirektors Egons Koflers, "bet mēs digitālajā pārveidē saskatām arī spēcīgu stratēģisko komponentu: Virzot visu mūsu dialogu ar klientiem uz ātrumu un individualitāti, mēs ne tikai ņemam vērā digitālo laikmetu, bet arī radām klientiem patīkamu pieredzi, tādējādi padziļinot mūsu attiecības ar klientiem un radot pamatu turpmākai šo attiecību paplašināšanai."

Jaunais specializētais dīleru interneta veikals ar drošu pieteikšanos reģistrētiem dīleriem, kas ir pieejams lietošanai kopš jūnija sākuma, ir svarīgs solis šajā virzienā. Tādējādi Blanco Professional īpaši paplašina savu pārdošanu daudzkanālu piedāvājumu virzienā, lai specializētās tirdzniecības partneriem nodrošinātu optimālas kontaktēšanās un pasūtīšanas iespējas to attiecīgajiem mērķiem. Blanco Professional pārdošanas komandai tas ļaus nākotnē palielināt servisa un klientu konsultāciju iespējas.

Šajā ziņā specializētais dīleru interneta veikals ir paredzēts kā priekšvēstnesis mērķtiecīgai digitālo pakalpojumu un procesu paplašināšanai visos līmeņos. Tāpēc turpmākajos gados šī nozare ir jāpaātrina un jāstiprina ar turpmākiem ieguldījumiem.

Pozitīvas perspektīvas

Kofleris rezumē: "Pēdējie divi gadi, jo īpaši 2020. gads Corona, uzņēmumam Blanco Professional un tā darbiniekiem ir nozīmējuši ievērojamus izaicinājumus un arī samazinājumus. Tomēr apakšējā robeža ir sasniegta. Mūsu pretpasākumi sāk darboties, un mēs esam pārliecināti, ka esam radījuši pamatu, lai vidējā termiņā un ilgtermiņā atkal gūtu panākumus."

Oberderdingenes ražotnei joprojām ir galvenā loma nākotnes plānos. No aptuveni 1,5 miljoniem eiro, ko Blanco Professional ieguldīja 2020. gadā, 790 000 eiro, t.i., vairāk nekā puse, tika ieguldīti uzņēmuma galvenajā mītnē un galvenajā birojā.

Blanco Professional darbojas B2B nozarē. Grupa ražo augstas kvalitātes kapitālieguldījumu preces komerciālajām virtuvēm un ir piegādātājs rūpniecībai.

Blanco Professional Group ar 693 darbiniekiem sasniedz 103 miljonu eiro konsolidētu gada apgrozījumu (2020. finanšu gadā). Grupā ietilpst galvenā mītne Oberderdingenā (Bādenē-Virtembergā), meitasuzņēmumi Vācijā, Beļģijā, Francijā, Lielbritānijā, Austrijā un Čehijā, kā arī pārdošanas biroji Šveicē, Spānijā un Krievijā.


Vairāk ziņu

Jauns korporatīvais zīmols no 2021. gada oktobra