Katalogs

BLANCO GmbH + Co KG

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

BLANCO GmbH + Co KG

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.07.2021 00:07

Pirmā jaunā reize izstādē Host

Jauns korporatīvais zīmols no 2021. gada oktobra

Mūsdienīgāka, digitālāka un elastīgāka - tā Blanco Professional Group sevi prezentē deviņus mēnešus pēc tam, kad Egons Koflers stājās jaunā izpilddirektora amatā. Tāpēc pēc sarežģītā 2020. gada uzņēmums atkal raugās nākotnē. Svaigais, modernais izskats un ambiciozais mērķis tiks atspoguļots arī jaunajā korporatīvajā zīmolā, kas stāsies spēkā 2021. gada oktobra sākumā.

"Mūsu jaunais zīmols atspoguļo vērtības, par kurām mēs šodien iestājamies: Moderns, elastīgs un bezkompromisa orientēts uz klientu. Tas apvienos mūsu dinamismu ar drošību, kas mums arī turpmāk būs Blanc & Fischer Familienholding sastāvā," uzsver rīkotājdirektors Egons Koflers.

Spēcīgs zīmols - uzņēmumam un tā produktiem

Jaunais nosaukums ir saistīts arī ar uzņēmuma un produktu zīmolu apvienošanu. Nākotnē jaunais uzņēmuma nosaukums tiks izmantots arī produktu identificēšanai, tādējādi skaidri un konsekventi atspoguļojot to izcelsmi. "Šādā veidā produkts un uzņēmuma zīmols viens otru stiprina," uzsver Egons Koflers.

Jaunā korporatīvā zīmola nosaukums un visa zīmola identitāte, tostarp logotipi, tiks paziņoti septembrī. Drīz pēc tam, oktobrī Milānā notiekošajā ēdināšanas izstādē Host, jauno zīmola identitāti pirmo reizi redzēs plaša profesionāļu auditorija. Tajā uzņēmums prezentēs arī jaunu produktu klāstu.

Vairāk ziņu

Uzsākta tendenču maiņa