Katalogs

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

26.06.2021 05:06

Elastīga aizsardzība pret putekļiem un caurvēju

KULLEN-KOTI piegādā suku sistēmas daudzām būvniecības nozares nozarēm

KULLEN-KOTI suku sistēmas ir neaizstājams funkcionāls elements daudzās būvniecības nozares jomās, pateicoties to plašajam variantu un tipu klāstam. Atkarībā no pielietojuma jomas tās veic pilnīgi atšķirīgus uzdevumus. Kamēr tās tiek izmantotas kā elastīgi blīvējumi vārtu, durvju un logu ražošanā, tās kalpo kā virsmas, tīrīšanas un apstrādes tehnoloģijas instrumenti celtniecības mašīnās un iekārtās. Šeit lasiet, kuras birstes šobrīd dominē būvniecības un inženiertehnisko būvdarbu nozarēs.

Ja vārtu, durvju un logu projektēšanā tiek domāts par ērtas un hermētiskas kustības un bloķēšanas mehānismu ieviešanu, tad KULLEN-KOTI lentveida un blīvējuma birstes ir daļa no standarta komponentu klāsta, ko izmanto daudzi ražotāji. Tas ir tāpēc, ka tās var izmantot, lai īstenotu zemas berzes un zema trokšņa līmeņa grozāmo, bīdāmo un slīdošo kinemātiku, kā arī blīvēšanas risinājumus, kas nodrošina uzticamu un ilgstošu aizsardzību pret putekļiem, netīrumiem, caurvēju, mitrumu, kukaiņiem un troksni. Tas pats attiecas arī uz klasiskiem sausās būves lietojumiem, piemēram, kabeļu, cauruļu un kabeļu kanalizācijas caurteku ar zemu caurvēju un vieglu montāžu realizāciju. KULLEN-KOTI šobrīd piedāvā plašu augstas kvalitātes slokšņu un blīvēšanas suku klāstu, kas ir īpaši pielāgots daudzveidīgajām prasībām šajās būvniecības tehnikas nozarēs. Durvju un logu ražotāji vienmēr var izvēlēties starp daudzām pamatversijām ar dažādiem profiliem un apdares materiāliem vai iepriekš konfigurētām, uzstādīšanai gatavām suku sistēmām.

Blīvēšanas un starpsienusistēmas

Atkarībā no tipa un varianta KULLEN-KOTI lentveida un blīvēšanas slotiņām ir tērauda, alumīnija vai plastmasas profili, kas galvenokārt aprīkoti ar apdares materiāliem no plastmasas sariem. Tās var būt sloksnes, gredzeni vai diski, un ar piemērotiem turētājiem tās var ievietot lentēs vai veltņos. Tie ir pieejami dažādās RAL krāsās. Atkarībā no konstrukcijas tie ir arī izturīgi pret skābēm un ķīmiskām vielām un ir piemēroti plašam temperatūru diapazonam no -45° C līdz +120° C. Ja tie ir aprīkoti ar metāla stiprinājumu un stiepļu apdari, tos var izmantot arī vēl augstākās temperatūrās.

Daudzos gadījumos KULLEN-KOTI lentes un blīvējuma birstes ir funkcionāli daudz pārākas par citiem blīvējumu veidiem - piemēram, parastajiem gumijas blīvējumiem. Īpaši tas attiecas uz elastīgo suku blīvējumu grupu, kas piedāvā būtisku plusu: To apdares saspiežamība. Tas nozīmē, ka pildījuma šķiedras pēc saspiešanas fāzes (atgūšanas) vienmēr atkal iztaisnojas un tādējādi ilgstoši saglabājas kā slotiņas augsta blīvējuma efekta garants. Turklāt pildījuma saspiežamība ļauj ļoti precīzi un viegli ievietot birstes blīvējumu stūros un malās.

Tīrīšana, noņemšana, izlīdzināšana

Papildus durvju un logu būvniecībai KULLEN-KOTI birstes sistēmas var atrast arī daudzās citās būvniecības nozares jomās. Tehniskā uzmanība šeit galvenokārt tiek pievērsta dažādām tīrīšanas tehnikas profesijām, kā arī virsmu un šuvju apdarei. Piemēram, saliekamā betona detaļu ražošanā, veidņu un liešanas veidņu mehāniskā tīrīšana ir KULLEN-KOTI riteņu un veltņu suku sfēra. Tās tiek izmantotas kā rotējoši instrumenti dažādās konstrukcijās ar tērauda, plastmasas vai abrazīviem apdares elementiem gan automatizētās tīrīšanas sistēmās, gan ar roku vadāmās iekārtās. Tās atbrīvo iepriekš ielietu betona detaļu liešanas formu iekšējās sienas no traucējošiem materiālu atlikumiem, lai garantētu augstu pēc tam atlieto detaļu virsmas kvalitāti. Veicot veidņu dēļu tīrīšanu, tos izmanto saudzīgai saķeres noņemšanai no virsmas. No otras puses, KULLEN-KOTI mezgloti viendisku birstes ir ļoti piemērotas mērķtiecīgai sadalošo un deformācijas šuvju tīrīšanai pēc zāģēšanas. Tās bieži izmanto mobilajās celtniecības mašīnās, lai no šuvēm notīrītu vaļēju vai pielipušo akmeni, putekļus vai netīrumu daļiņas.

Virsmu apdare un apstrāde

Vēl viens ar būvniecību saistīts pielietojums, kurā liela nozīme ir KULLEN-KOTI veltņu birstēm, ir uz dizainu orientēta dabīgo un betona akmeņu apdare un apstrāde. Šim nolūkam izmantotās suku sistēmas tiek izmantotas, piemēram, granīta un marmora plātņu, kā arī fasāžu, mūra un bruģakmeņu virsmu strukturēšanai, lai panāktu dažādus vizuālos efektus. Īpašu vintage un novecošanas efektu radīšanai uzņēmums piedāvā īpašas antīkas birstes, bet, ja mērķis ir ļoti gludas virsmas, KULLEN-KOTI iesaka abrazīvas rullīšu birstes ar silīcija karbīda smiltīm. KULLEN-KOTI spirālveida ruļļu sukas ir plaši izplatītas arī tā sauktajās curlinga mašīnās. Pateicoties īpašajiem Anderlon abrazīvajiem sariņiem (ANS pildījums), tās ļauj vienlaicīgi tīrīt, izlīdzināt un optiski apstrādāt betona virsmas.

Slotiņuslaucīšana un tīrīšana

Ar tehnisko suku izmantošanu inženiertehniskajā būvniecībā ir cieši saistīta to izmantošana publisko ārtelpu tīrīšanā un uzkopšanā. Šeit īpaši noder KULLEN-KOTI rotējošās slaucīšanas un ravēšanas birstes, kuras var uzstādīt uz tīrīšanas tehnikas mašīnām un transportlīdzekļiem un nodrošināt tīras un labi uzturētas ielas, laukumus, sporta laukumus, parkus un dārzus. Ziemā tehniskās birstes tiek izmantotas arī sniega tīrīšanai.

Starp citu, lietotāji, mašīnbūves inženieri un konstruktori būvniecības nozarē ar jautājumiem par birstes tehniku var vērsties KULLEN-KOTI Birsteņu testēšanas centrā Reitlingenē. Modernajā mašīnu parkā un ekspertu komandas vadībā šeit var veikt slodzes testus, salīdzinošos testus, ilgtermiņa testus vai specifiskus pielietojumus. KULLEN-KOTI suku testēšanas centrs var sniegt arī vērtīgus pakalpojumus jaunu suku risinājumu izstrādē vai esošo suku sistēmu turpmākajā optimizācijā, kā arī sniegt radošu palīdzību problēmgadījumos.

Vairāk ziņu

Mērķtiecīgi risinājumi īpaši smalkai slīpēšanai un malu noapaļošanai

Tehniskās birstes jau daudzus gadus ir daļa no daudzu kokapstrādes mašīnu un sistēmu pamataprīkojuma. Tās tiek izmantotas daudzos dažādos izpildījumos un izmēros.

Mūsu krāsns transportēšanas veltņi ir aprīkoti ar speciāliem stiepļu apdares elementiem, k...

Par vienu no elastīgākajām un dažkārt arī ekonomiskākajām mehāniskās attīrīšanas metodēm tiek uzs...

KULLEN-KOTI izstādē Aluminium 2022 prezentēs savus krāsns transportēšanas veltņus KULLEN-KOTI krāsns transportēšanas veltņi ir aprīkoti ar speciālu stieples apdari, kas ir izturīga pret temperatūru līdz 1200 °C. Tos izmanto visā pasaulē termiskās apstrādes rūpnīcu horizontālajās līnijās. Tie tiek izmantoti visā pasaulē termiskās apstrādes rūpnīcu horizontālajās līnijās, kur tie nodrošina precīzu alumīnija plākšņu un lokšņu transportēšanu, nekaitējot to virsmai. Šī gada izstādē ALUMINIUM Diseldorfā KULLEN-KOTI prezentēs šo izcilo suku veidu un sniegs informāciju par daudzajām iespējām to pielāgošanai. Uzņēmumu var atrast 7A hallē D30 stendā.
KULLEN-KOTI prezentē suku risinājumus automatizētai atkarpju noņemšanai