Katalogs

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.06.2021 00:06

Elastība kvadrātā - RS 1 robotu sistēma Pilnībā automātiskai palešu un detaļu apstrādei - Automatizācija drošā, diennakts režīmā

RS 1 robotu sistēma ar 3 plauktu glabāšanas moduļiem - pielāgota diviem HermleC 22 U apstrādes centriem
RS 1 robotu sistēma ir pilnīga kombinētā kamera palešu un detaļu automatizācijai. Šī Hermle inovācija nodrošina pārliecinošu elastības un produktivitātes kombināciju: Stelpu uzglabāšanas koncepcija nodrošina ievērojami ilgu autonomās darbības laiku, satvērēju un adapteru nomaiņa ir automātiska, un pilnībā funkcionālā iestatīšanas stacija ļauj paralēli iestatīt paliktņus un detaļu nesējus darba laikā. Tas padara RS 1 par piemērotu automatizācijas risinājumu daudziem scenārijiem. Bet tas vēl nav viss. Lēmums:
vienas vai divu mašīnu sistēma. RS 1 robotu sistēma ir ļoti pielāgojama. To var izmantot ar vienu mašīnu vai ar divām mašīnām, kas savstarpēji savienotas tīklā, lai nodrošinātu maksimālu ražīgumu. Vēlāk ir iespējama arī pāreja no viena uz diviem apstrādes centriem, kā arī trešā plauktu moduļa, tīrīšanas iekārtas, mērīšanas iekārtas vai transporta sistēmas bez vadītāja (DTS) pievienošana.

Ar tikai 12 m2 lielu uzstādīšanas laukumu robotu sistēmaRS 1 vienmēr nodrošina brīvu piekļuvi mašīnu darba zonai neatkarīgi no tā, vai ir pieslēgts viens vai divi apstrādes centri.

MAINĪGA MAŠĪNU IZVĒLE

Vispārējā RS 1 koncepcija ir saderīga ar dažādiem Hermle apstrādes centriem: C 12, C 22, C 250, C 32,C 400 vai C 42. Nav nozīmes, vai tīklā ir savienotas divas vienādas vai divas dažādas mašīnas. Vienai mašīnai automatizācija tiek vadīta ar Hermle automatizācijas vadības sistēmu (HACS) vai ar ražošanas vadības sistēmu SOFLEX, divām mašīnām - vienmēr ar SOFLEX.

AUTOMĀTISKI RAŽOT VAIRĀK

Ar NC vadāmās garu gājienu iespīlēšanas ierīces un satvērēji ļauj pilnībā automatizēt apstrādājamo detaļu nomaiņu. Inovatīvā RS 1 robotu sistēma automātiski palielina produktivitāti, pateicoties tās mijiedarbībai ar individuālo detaļu nodrošināšanas sistēmu, izmantojot bezpakāpju regulējamas universālās presformas. Un šeit ir viena no tās lielākajām priekšrocībām: Pateicoties plašajam satvērienu un satvērienu iespēju klāstam, NC satvērēji un automātiski regulējamās satvērējierīces pielāgo sagataves, praktiski novēršot manuālu iejaukšanos.

Trīs individuāli pielāgojami plauktu glabāšanas moduļi nodrošina optimālu detaļu sagādi. Paletes ar izmēriem līdz 398 x 398 mm vai universālas presformas piecos variantos kubiskām vai

cilindriskām sagatavēm - plauktu glabāšanas moduļos ir vieta visam, pat plašam satvērēju vai iespīlēšanas ierīču klāstam. Vēl viens produktivitātes pluss: Protams, mašīnas var darboties autonomi.

Vairāk ziņu

Nākamā pietura EMO 2023

No 18.09.23 līdz 23.09.23 Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG izstādē 12....