Katalogs

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Automatizācija pilnībā - HERMLE izstādē EMO 2023

No 18.09.23 līdz 23.09.23 Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG izstādē 12. hallē, C30 stendā, 560 m2 platībā, atbilstoši savam moto - viss no viena piegādātāja - trīs pilnībā aprīkoti automatizācijas risinājumi un frēzēšanas/turēšanas apstrādes centrs. Visas iekārtas demonstrē HERMLE produktu tehnoloģiskās priekšrocības ar interesantām apstrādes operācijām.


Ar saviem HIGH-PERFORMANCE-LINE un PERFORMANCE-LINE apstrādes centriem HERMLE AG jau gadiem ilgi ir etalons visdažādākajās nozarēs, kurās nepieciešamas precīzas, augstas kvalitātes un ilgstoši precīzas iekārtas. Kvalificētu darbinieku trūkums un arī ekonomiskais spiediens izmantot automatizētas sistēmas pēdējos gados ir pastāvīgi palielinājies. Piemēram, HERMLE AG jau agrīnā posmā izveidoja savu automatizācijas filiāli HERMLE Systemtechnik GmbH. Tā kā automatizācijas īpatsvars kopš tā laika ir pieaudzis līdz vairāk nekā 50 %, tas bija ļoti tālredzīgs lēmums, kas šodien atmaksājas ar uzviju. Tāpēc arī EMO galvenā uzmanība tiks pievērsta automatizācijas un digitalizācijas jomai. Šeit tiek demonstrētas trīs dažādas pieejas gan plašam detaļu klāstam, gan drošai un ekonomiskai augstas kvalitātes detaļu ražošanai.


HERMLE AG velta veselu tematisko jomu tehnoloģiju attīstībai. Šeit speciālisti atbildēs uz lietotāju jautājumiem par jaunām ražošanas tehnoloģijām, frēzēšanas un virpošanas cikliem, digitālajiem komponentiem un speciālo aparatūru.

Robotu sistēma RS 05-2, kas pielāgota C 12 -
sagatavēm līdz 10 kg ar vienlaicīgu augstu un atsevišķu detaļu uzglabāšanu dažādos uzglabāšanas moduļos.

Robotu sistēma RS 1, kas pielāgota C 250 - var elastīgi satvert, satvert un uzglabāt sagataves līdz 15 kg un paliktņus līdz 60 kg. Maksimāla elastība ar ļoti augstu procesa uzticamību.

C 32 pielāgotā HS elastīgā pārvietošanas sistēma -
sagatavēm līdz 450 kg (smagā versija līdz 1200 kg), transportē un uzglabā paletes divos glabāšanas moduļos.

Eksponātu sarakstu papildina C 42 frēzēšanas/apgriešanas versija, kas izmanto iespaidīgu frēzēšanas procesu/rotacionālo apstrādi, lai demonstrētu "powerskiving" frēzēšanas procesu iekšējiem un ārējiem zobiem un "egļu frēzēšanu" kosmisko dzinēju detaļām.

Vēl divus Hermle apstrādes centrus, C 32 modeli, var atrast pie mūsu partneruzņēmumiem EMUGE-FRANKEN un HEXAGON.


Protams, izstādē EMO nedrīkst iztrūkt arī Bulli/T1 paraugdetaļa, kas tika izgatavota uzņēmuma iekšējā izstādē un izraisīja sensāciju Open House aprīlī.

Vairāk ziņu

Nākamā pietura EMO 2023

RS 1 robotu sistēma ar 3 plauktu glabāšanas moduļiem - pielāgota diviem HermleC 22 U apstr...