Katalogs

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

07.10.2021 05:10

Uzņēmums Gmöhling GmbH šogad svin 80 gadu jubileju

Uzņēmums Gmöhling GmbH šogad svin 80 gadu jubileju. Valters Gmöhlings, būdams lepns 98 gadu vecumā, joprojām nepalaid garām iespēju iegriezties uzņēmuma galvenajā mītnē Fürth-Stadeln un dalīties ar savām idejām. "Lai darba vietas būtu nodrošinātas arī nākotnē, es esmu ziedojis visus aktīvus fondam!"

Uzņēmums savas pastāvēšanas laikā ir piedzīvojis daudz kāpumu un kritumu. Pat tagad, pandēmijas laikā, tas nav viegli. "Corona mūs skāra 2020. gadā un pēc tam pārņēma visu pasauli. Daudzi mūsu klienti un arī atsevišķi piegādātāji atrodas ārzemēs, tas, protams, neiziet mums garām bez pēdām," sacīja Gmöhling rīkotājdirektors Franks Reizers. "Tomēr pagājušo gadu mēs pārdzīvojām diezgan labi - arī pateicoties plaukstošajai interneta tirdzniecībai un mūsu lielajiem klientiem šajā nozarē. Arī veselības aprūpes nozarē, slimnīcās, mūsu produkti šobrīd ir ļoti vajadzīgi. Šogad mēs pat varam atkal ieguldīt līdzekļus jaunās iekārtās un mašīnās, kā arī 69 gadus vecās ēkas uzturēšanā un atkal pieņemt darbā trīs jaunus mācekļus."

1941. gadā uzņēmums Gmöhling tika dibināts Elzasā kā alumīnija lietuve. Pēc kara un angļu gūsta jaunais Valters Gmöhlings pārņēma 95% iznīcināto uzņēmumu no sava mirušā tēva un 1948. gadā atjaunoja ražošanu Nirnbergā. Sākotnēji viņš šeit no atlikušā alumīnija ražoja vizas, virtuves katlus un sveču liešanas mašīnas (uz Izraēlu), kā arī izstrādāja vieglu saliekamu alumīnija transporta kasti, ko izmantoja amerikāņu lidmašīnās DC-3 Berlīnes gaisa transportam. Pēdējā no minētajām lietām bija uzņēmuma, kāds tas ir mūsdienās, faktiskais pirmsākums. Vēlāk uzņēmums ieguva slavu galvenokārt tekstilrūpniecības intralogistikā un kā vēlamais piegādātājs Vācijas un citu Eiropas pasta uzņēmumu vajadzībām.

Mūsdienās standarta produktu klāsts aptver ļoti plašu spektru, sākot no kastēm līdz skapjiem, transportēšanas un atsperu ratiņiem un beidzot ar daudziem individuāliem īpašiem risinājumiem, kas izgatavoti no alumīnija. Apgādātās nozares ir tikpat dažādas kā paši produkti. Eksporta īpatsvars ir vairāk nekā 50 %, jo produkti "Ražots Vācijā" pārliecina neskaitāmus klientus ne tikai Francijā, Lielbritānijā vai Šveicē, bet arī, piemēram, Ķīnā.

Uzņēmuma vēsturi kā sarkans pavediens caurvij viena lieta: Inovācijas, tālāka attīstība un pielāgošanās tirgum. "Mēs tikko esam reģistrējuši patentu pasūtījumu komplektēšanas ratiņiem ar bezgalīgi regulējamu atsperu spēku interneta tirdzniecībai!" stāsta Gmöhling pārdošanas vadītājs Olivers T. Šmitcs. Tas bija vienīgais veids, kā uzņēmums varēja izdzīvot 80 dažkārt grūtos gados. Mūsdienās galvenokārt klienti no interneta tirdzniecības ir tie, kas no Gmöhling in pasūta produktus savai loģistikai. Mūsdienu e-komercijas mazumtirgotāji meklē tādus risinājumus kā individuāli izstrādāti plauktu vai atsperu grīdas ratiņi pasūtījumu komplektēšanai. Tas nozīmē tiešsaistes pasūtījumu apstrādei savās noliktavās vai atgriešanas apstrādei. "Un Gmöhling, kam ir 80 gadu pieredze vieglo metāla izstrādājumu izstrādē, projektēšanā un ražošanā, var viņiem to nodrošināt."

Turklāt darbinieki ir apzinājušies laikmeta garu un ir izstrādājuši pilnīgi jaunu produktu līniju - "Gmöhling Green Line". Interneta vietnē www.g-green.de ikviens var pasūtīt Gmöhling produktus, kas izgatavoti no līdz pat 75 % pārstrādāta alumīnija, lai tos izmantotu savā mājoklī. Vai tās būtu rullīšu puķu kastes, paaugstināta dobe uz riteņiem vai augu attēli pie sienas. "Es pats esmu aizrautīgs dārznieks, " saka Olivers T. Šmitcs, "tāpēc es sāku nedaudz eksperimentēt apkārt !" Klausoties viņa stāstījumā, var secināt, cik daudz sirds un dvēseles ir ieguldīts jaunajos produktos. "Visi produkti ir ilgtspējīgi, augstas kvalitātes, izturīgi un stabili, salīdzinot ar plastmasu vai koku."

Vairāk ziņu

GMÖHLING: Iepazīstieties ar mūsu jaunākajiem produktiem un risinājumiem, apmainieties idejām ar mūsu komandu un uzziniet vairāk par jaunākajām nozares tendencēm - mēs ar nepacietību gaidīsim jūs tur!

Ar prieku informējam, ka no 01.03.2024. esam samazinājuši cenas atsevišķiem produktiem, p...

Mēs jau gadu desmitiem risinām jūsu loģistikas un transporta prasības.

Ar Gmöhlin...

Lai izvairītos no trokšņa ievietošanas laikā, mūsu atkritumu tvertnē ir ievietotas skaņu absorbējošas putas.

"Over The Dusty Moon Challenge" - mēs atbalstījām MoonAixperts komandu
Mēs nesen atbalstījām...