Kategorijas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

13.01.2022 00:01

Starptautiskais saldētavu izaicinājums 2022: optimizējiet savu aukstuma uzglabāšanas praksi!

Hamburga, 2022. gada janvāris

Globālā sasilšana ir izaicinājums cilvēcei - Glāzgova mums to atgādināja vēlreiz. Diskusijās par ilgtspējību galvenokārt tiek runāts par enerģijas patēriņu. Izņēmums nav arī laboratorijas ierīces. Pat videi visdraudzīgākajiem un energoefektīvākajiem īpaši zemas temperatūras saldētavām joprojām ir nepieciešams ievērojams enerģijas daudzums, lai gadiem ilgi, 24 stundas diennaktis, 7 dienas nedēļā, uzturētu ārkārtīgi zemu -80 °C temperatūru.

Bezpeļņas organizācijas My Green Lab un Starptautiskais Ilgtspējīgu laboratoriju institūts (I2SL) atkal ir izveidojušas sadarbību, lai apbalvotu labāko koncepciju aukstumiekārtu uzlabošanai attiecībā uz ilgtspējību: The Freezer Challenge 2022.

Lietotāji var nopelnīt punktus, veicot darbības no labas pārvaldības prakses, temperatūras regulēšanas un citām jomām, kā arī par dalīšanos ar informāciju par labāko praksi. Apbalvojumi tiks piešķirti tiem, kuri būs visvairāk paveikuši, lai taupītu enerģiju un uzlabotu paraugu uzglabāšanu.

Kopš 2017. gada, pateicoties uzlabotai aukstuma uzglabāšanai, izaicinājuma ietvaros visā pasaulē ietaupīts vairāk nekā 14 milj. kWh elektroenerģijas.

Pamatojoties uz mūsu atbildību par vidi, Eppendorf ar lepnumu sponsorē 2022. gada Starptautisko Freezer Challenge jau piekto gadu pēc kārtas, sākot ar 2018. gadu.

Vairāk informācijas par "Freezer Challenge 2022" https://www.freezerchallenge.org.







Vairāk ziņu

Eppendorf paplašina savu produktu klāstu automatizētas šķidrumu apstrādes jomā, iev...

Eppendorf un žurnāls Science tagad pieņem pieteikumus 2025. gada Eppendorf & Science...

Bioaerosoli nav vēlami nevienā laboratorijā. Tie var sastāvēt no baktērijām, šūnu fragmentiem, sē...

Eppendorf SE un DataHow AG paziņo par stratēģisku sadarbību, lai uzlabotu bioprocesu datu apstrā...

Jauns tīmekļa rīks produktu ērtai izvēlei

 

Laboratorijas produktus aizvie...

Amerikāņu zinātniece, Kalifornijas Universitātes (Sanfrancisko, ASV) doktorante Laura Zēholcere (...