Katalogs

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

25.03.2022 00:03

Novotechnik Messwertaufnehmer: Potenciometri no vadoša plastmasas joprojām ir uz pareizā ceļa

Pat pieaugot pieprasījumam pēc bezkontakta procesiem lineārās un rotācijas mērīšanas tehnikas jomā, uz potenciometriem balstīti sensori joprojām ir nepārspēti un, visticamāk, tādi arī paliks, pateicoties to lietderīgajām īpašībām un izdevīgajai izmaksu un ieguvumu attiecībai:

Pēdējos gados Novotechnik ir saražojis vairāk nekā 100 miljonus vadītspējīgas plastmasas potenciometru tikai automobiļu rūpniecībai. Un arī nākotnē šie efektīvie sensori, visticamāk, ne tikai paliks neaizstājami, bet drīzāk atradīs arvien plašāku pielietojumu tajā pašā nozarē un līdzīgās jomās. Galu galā, lai sasniegtu salīdzināmus mērīšanas ātrumus, linearitātes vērtības, izšķirtspējas, histerezes vērtības un temperatūras diapazonus, citādi būtu nepieciešamas ievērojami lielākas izmaksas un pūles. Turklāt potenciometra izejas signāli ir pieejami reālajā laikā, bez konturēšanas kļūdām, un tos ir viegli apstrādāt. Tajā pašā laikā šie izturīgie sensori ir triecienizturīgi un izturīgi pret vibrāciju, tiem nepieciešams tikai ļoti maz enerģijas un tie ir noturīgi pret EMI un magnētiskajiem laukiem. Augstas kvalitātes konstrukcijās paredzamais darbmūžs ir vairāk nekā 100 miljoni kustību, kas ir diezgan bieži sastopams.

Lineārajam pozicionētājam ir oscilējošs frontālais berzes gultnis un atdalīts tīrītājs, kas nodrošina darbību bez slīdēšanas. Tā kā lineārais pozicionētājs ir ar lielu paredzamo kalpošanas ilgumu un vienkāršu uzstādīšanu, izmantojot universāli uzstādāmus spriegošanas skavas, tas ir lieliski piemērots tiešai un precīzai ceļu mērīšanai vadības un mērīšanas tehnoloģijās. LWH sērija ir pieejama ar gabarītu garumu no 75 līdz 900 mm. Šo mērīšanas sistēmu izšķirtspēja ir 0,01 mm, un tās ir ļoti precīzas. Rūpniecisko sensoru jomā LWH sērija, no kuras Novotechnik pēdējo 10 gadu laikā ir pārdevis vairāk nekā 1 miljonu vienību ar dažāda garuma gabarītiem, noteikti ir sevi pierādījusi. Piemēram, šos lineāros sensorus visā pasaulē plaši izmanto liešanas mašīnās, mašīnbūvē un automatizācijas tehnoloģijās.

Vairāk ziņu

No 24.04.2024. - 26.04.2024

shenyang, Ķīnā

Mēs ar nepacietību gaidām jūs!

Ceļā kopā ar sprāgstvielu neitralizēšanas dienestu

25.10.2022 00:00

novotechnik 75 gadi

Lineāro un rotācijas mērījumu sensori

Visur, kur nepieciešams mēr...

Novotechnik saņem BRP-Rotax piegādātāju balvu
Rotācijas sensori mobilajām mašīnām