Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

07.07.2022 01:07

A4 nerūsējošā tērauda stiprinājuma gredzeni

Līdz šim norelem piedāvājumā bija tērauda, alumīnija un A2 nerūsējošā tērauda stiprinājuma gredzeni. Tagad šie daudzpusīgie komponenti ir pieejami arī vēl izturīgākā versijā, kas izgatavota no A4 nerūsējošā tērauda. Pateicoties labajai skābes un korozijas izturībai, šos stiprinājuma gredzenus var izmantot arī ķīmiskajā un pārtikas rūpniecībā vai lietojumos, kas saskaras ar sālsūdeni

Saspiešanas gredzenus izmanto, piemēram, vārpstu un asu nostiprināšanai. Taču tās var kalpot arī kā fiksēts aizbīdnis vai kā stiprinājuma iespēja, ko var regulēt vai demontēt tik bieži, cik nepieciešams.

Uzņēmumā norelem stiprinājuma gredzeni ir iedalīti trīs produktu grupās: "Rievotā, iekšējā" tipa iespīlēta tipa iespīlēšanas gredzeni ir uzstādīti aksiāli uz vārpstām vai asīm un aptver tās, vienmērīgi sadalot iespīlēšanas spēku. Tas nodrošina precīzu izmēru montāžu un ļoti lielu fiksācijas spēku, nebojājot vārpstu. Pēc tāda paša principa darbojas arī fiksācijas gredzeni "ar rievām, ārpusē". Tomēr, pateicoties spraugai, kas atrodas spailes gredzena ārpusē, var sasniegt par 15 % lielāku iespīlēšanas spēku, un vienlaikus šie modeļi pārliecina ar mazāku nelīdzsvarotību. Caurums paliek cilindrisks - tādējādi vārpsta ir precīzāk noslēgta.
Spīļu stiprinājuma gredzeni ir pieejami parastā un platākā versijā.

Trešā izstrādājumu grupa ir dalītie stiprinājuma gredzeni. Tos var novietot uz vārpstas vai ass gan aksiāli, gan radiāli. Abas daļas kopā stiprina divas skrūves. Tāpat kā slīpās versijas gadījumā, iespīlēšana tiek panākta, samazinot slīpuma augstumu ar skrūvju palīdzību. Tas nodrošina precīzu izmēru montāžu un ļoti lielu fiksācijas spēku, nebojājot vārpstu. "Sadalītos" stiprinājuma gredzenus var uzstādīt, nenoņemot vārpstu. Tie ir pieejami arī parastā un platākā versijā.

papildus šīm produktu grupām norelem ir pieejami arī stiprinājuma gredzeni ar vītnēm, kā arī modeļi, kurus var piestiprināt ar stiprinājuma sviru.

Vairāk ziņu

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē

MHP RIESEN Ludvigsburg ir gandarīta sveikt norelem, reģionālo globālo spēlētāju, kā jauno TOP par...