Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

22.08.2022 01:08

norelem pie AMB 2022

Starptautiskajā metālapstrādes izstādē AMB, kas no 13. līdz 17. septembrim notiek Štutgartē, norelem izceļ savu iespīlēšanas tehnoloģiju klāstu. To klāsts ir ievērojami paplašināts: sākot ar 5 asu skavām un beidzot ar vairākkārtējām skavu sistēmām un manuālās skavas moduļiem, klienti atradīs daudzus jaunus komponentus, kas piedāvā nepārprotamu pievienoto vērtību daudzos lietojumos

Izstādes apmeklētāji norelem stendā varēs aplūkot iespīlēšanas kubu, kas aprīkots ar jaunumiem no iespīlēšanas tehnoloģiju klāsta, kā arī citus inovāciju jomas izstādes eksponātus. Šis kubs skaidri parāda, cik lielu elastību var panākt ar plašā iespīlēšanas tehnoloģiju klāsta komponentiem. Pateicoties tās modulārajai konstrukcijai, jauno daudzkārtējo skavu sistēmu var izmantot elastīgi un individuāli. Tas ļauj ātri un viegli iespīlēt lielu skaitu detaļu, tādējādi samazinot sagatavošanas laiku.

Kādus jauninājumus var sagaidīt klienti? Galvenajā grupā "norelem clamps" ir pieejami jauni produkti kategorijās "piecu asu skavošana", "daudzkārtēja skavošanas sistēma" un "nulles punkta skavošanas sistēma" - cita starpā visas pamatplāksnes un paliktņi no pelēkā čuguna ar režģa caurumiem ir atrodami produktu grupā "01000".

Norelem ir paplašinājis arī kategoriju "iespīlēšanas āķi", kas pieder pie mehāniskajiem iespīlēšanas elementiem. Lietotāji var palielināt iespīlēšanas spēku līdz pat 75 % salīdzinājumā ar standarta iespīlēšanas sviru, izmantojot produkta inovāciju "Spriegošanas āķis ar apkakli un iespīlēšanas svira ar iespīlēšanas spēka pastiprinātāju".

Daudzi jauninājumi atrodami arī apakšgrupā "Nulles punkta stiprinājuma sistēma". norelem šeit ir apkopojis veselu produktu klāstu, kas piemērots visiem griezējinstrumentiem un apstrādes centriem. Ar šīm sistēmām ir iespējama pārslēgšanās sekundēs ar noteiktu nulles punktu un atkārtojuma precizitāti, kas ir mazāka par 0,005 mm.

norelem var atrast AMB 1. zālē, J82 stendā.

Vairāk ziņu

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē

MHP RIESEN Ludvigsburg ir gandarīta sveikt norelem, reģionālo globālo spēlētāju, kā jauno TOP par...