Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.11.2022 03:11

Jaunas pneimatiskās skavas no norelem

Procesu efektīva automatizācija ar pneimatiskajiem iespīlēšanas elementiem

Ar jauniem pneimatiskajiem produktiem kategorijās "Pneimatiskās skavas" un "Pozicionēšanas elementi un sistēmas" norelem paplašina savu esošo komponentu klāstu Rūpniecības 4.0 ražošanas procesiem.

Pneimatiskie skavas elementi, kas darbojas ar saspiestu gaisu, ir pierādījuši savu lietderību daudzos automatizētās ražošanas lietojumos, kad runa ir par ātru un precīzu detaļu apmaiņu, tādējādi optimizējot darba procesus.

Jaunie šūpuļveida un sviras skavotāji

Pneimatiskie šūpuļveida un sviras skavotāji no norelem tiek izmantoti visur, kur pietiek ar nelielu iespīlēšanas spēku, lai iespīlētu sagatavi, vai arī tad, kad iespīlēšanas punktam jābūt brīvam, lai to varētu ievietot un noņemt. Tie ir izgatavoti no alumīnija un konstruēti tā, ka tos var uzstādīt dažādos veidos un dažādās pozīcijās, piemēram, uz darbagaldiem, lai grozāmā skava vienmēr optimāli fiksētu apstrādājamo detaļu.

Šiem rotējošajiem skavotājiem, kas ir pieejami kreisās vai labās puses grozāmajās versijās, ir raksturīga ātra grozīšanas un iespīlēšanas kustība. Tipiskas nozares, kurās tos izmanto, ir aviācija, automobiļu rūpniecība, mašīnbūve, pārtikas un iepakojuma rūpniecība, kā arī patēriņa preces. Jaunums norelem klāstā ir trīs grozāmās skavas un sviras skava.

Inovācijas pozicionēšanas elementos un sistēmās

Pneimatiskie pozicionēšanas cilindri, pozicionēšanas stiprinājumi un centrēšanas skavas no norelem pārsteidz ar savu kompakto konstrukciju, blīvējumiem no elastomēra un nerūsējošā tērauda pamatnes korpusiem. Lai novērstu nodilumu biežu ciklu laikā, tapas un bukses ir papildus rūdītas.

Jaunie mašīnām un stiprinājumiem paredzētie komponenti darbojas ar saspiestu gaisu, ir paredzēti vienkāršiem iespīlēšanas un pozicionēšanas uzdevumiem un nodrošina, piemēram, ātru paliktņu, stiprinājumu plākšņu vai robotu piederumu maiņu. Turklāt tie nodrošina vienlaicīgu stiprinājumu iespīlēšanu vai atspīlēšanu, kā arī tiešu komponentu pozicionēšanu un iespīlēšanu bez partnera centrēšanas iespīlēšanas laikā.


Vairāk ziņu

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē