Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

09.12.2022 02:12

Pozicionēšanas cilindrs ar ķīļa iespīlēšanas sistēmu

Norelem mehāniskā stiprinājuma sistēma fiksē standarta detaļas dažu sekunžu laikā

Izturīgs, viegli montējams un ar iespīlēšanas diapazonu no 0 līdz 30 milimetriem: Norelem pozicionēšanas cilindri ar ķīļu iespīlēšanas sistēmu droši fiksē un centrē standarta detaļas un ātri pielāgojas izmaiņām ražošanas procesā.

Mehāniskās pozicionēšanas sistēmas tiek izmantotas automatizētā ražošanā daudzos dažādos procesos. Tiem jābūt ātrdarbīgiem un uzticamiem, un vajadzības gadījumā tiem jābūt viegli regulējamiem.

Norelem pozicionēšanas cilindri ar ķīļu fiksācijas sistēmu atbilst visiem šiem punktiem. Tie ir izgatavoti no slīpēta rūdīta tērauda un ir pieejami četros dažādos diametros no 10 līdz 20 mm. Cilindri sasniedz turēšanas spēku no 5,4 kN līdz 22,6 kN, ar iespīlēšanas diapazonu no 0 līdz 30 mm. Tāpēc tās ir ideāli piemērotas daudziem ražošanas procesiem, kas saistīti ar standarta elementu stiprināšanu un fiksāciju - arī kopā ar ātrās maiņas sistēmām.

Viegla montāža, daudz priekšrocību

Pozicionēšanas cilindru montāžai pietiek ar standarta instrumentiem; cilindru var uzmontēt pat ar rokām. Centrēšanas vai montāžas bukses nav nepieciešamas. Salīdzinot ar risinājumiem ar lodītēm, norelem pozicionēšanas cilindri ar ķīļu iespīlēšanas sistēmu nodrošina galvenokārt ievērojamu iespīlēšanas spēka palielinājumu ar tādu pašu pievilkšanas momentu. Augstas kvalitātes aksiālais gultnis pārliecina ar augstu nestspēju un ilgu kalpošanas laiku.

Papildu priekšrocības:


- Viegli regulējams iespīlēšanas diapazons

- Neatkarīgi no diametra un virsmas apstrādes.urbuma diametrs un virsmas apdare (līdz H12)

- iespīlēšanas efekts

- stiprinājuma elastība ātrai reakcijai.stiprinājuma elastība ātrai reaģēšanai uz izmaiņām ražošanas procesā

Kā papildaprīkojumu norelem piedāvā remonta komplektu (skrūvi ar iegremdētu galvu, O-veida gredzenu un trīsdaļīgas spailes), ar kuru ātri un vienkārši var salabot pozicionēšanas cilindru.

starp citu: Produkta zināšanas par pozicionēšanas cilindriem ar ķīļu iespīlēšanas sistēmu tagad ir pieejamas arī norelem AKADEMIJAS mācību centrā.



Vairāk ziņu

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē