Katalogs

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Iekārtu un mašīnbūves nozarē pareizas smērvielas izvēle var ievērojami optimizēt procesus.

OKS speciālie smērvielu materiāli ne tikai uzlabo iekārtu un sistēmu veiktspēju, bet arī atbilst kvalitātes standartiem saskaņā ar DIN ISO 9001.

Priekšrocības iekārtu un mašīnu būvniecībā

  • Plašs produktu klāsts un risinājumi no viena piegādātāja Eļļošanas risinājumi, kas precīzi atbilst attiecīgās sistēmas prasībām Iekārtu un mašīnu veiktspēja tiek ievērojami uzlabota.
  • Īpaši piemēroti risinājumi nodrošina konkurētspējas priekšrocības Īpaši piemērotu produktu izstrādē.
  • Visi OKS produkti atbilst kvalitātes standartiem saskaņā ar DIN ISO 9001.

Optimāli eļļošanas risinājumi iekārtu un mašīnu būvniecībai

Iekārtu un mašīnbūve tiek uzskatīta par vienu no spēcīgākajiem Vācijas ekonomikas segmentiem. OKS piedāvā plašu eļļošanas risinājumu klāstu šai rūpniecības nozarei, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem un nodrošina vienmērīgu iekārtu un mašīnu darbību. Galu galā prasības ir augstas: mašīnām, iekārtām un iekārtām ir jādarbojas droši, ar ilgu kalpošanas laiku un jāatbilst stingriem drošības un higiēnas noteikumiem. Uz visiem Vācijas ražotājiem attiecas Tehnisko darba aprīkojuma un patēriņa preču drošības likums. Visi OKS produkti 100 % atbilst šīm prasībām.

Plašs produktu klāsts un risinājumi no viena piegādātāja

Izmantojot optimālu eļļošanas risinājumu, kas ir precīzi pielāgots attiecīgās sistēmas prasībām, ražotāji var ievērojami uzlabot savu sistēmu un mašīnu veiktspēju un tādējādi nodrošināt izšķirošas konkurences priekšrocības. OKS piedāvātais speciālo smērvielu un ķīmiski tehniskās apkopes produktu klāsts, kā arī plašs pakalpojumu klāsts aptver lielu daļu triboloģisko lietojumu iekārtu un mašīnbūvē. Izšķirošā priekšrocība: klienti saņem visus smērvielu risinājumus no viena piegādātāja.

Pastāvīga, specifisku produktu izstrāde

Turklāt OKS saviem klientiem piedāvā visaugstākos kvalitātes standartus. Pieredzējuši darbinieki izstrādes un ražošanas jomā visus smērvielu risinājumus pakļauj plašām pārbaudēm un drošības pārbaudēm saskaņā ar DIN ISO 9001, kas tiek uzskatīts par vissvarīgāko kvalitātes vadības standartu un ir atzīts gan valsts, gan starptautiskā līmenī. OKS eksperti pastāvīgi izstrādā jaunus produktus modernās laboratorijās, kā arī optimizē esošo produktu klāstu. Tie ietver speciālus smērvielas rūpnieciskiem lietojumiem, piemēram, pastas, eļļas, saistītos pārklājumus, sausās smērvielas, kā arī apkopes līdzekļus un tīrīšanas līdzekļus.

Vairāk ziņu

Jau vairākus mēnešus saldētu produktu ražotāju ražošanas jauda ir noslogota līdz maksimumam, un ir svarīgi izvairīties no iekārtu dīkstāvēm un kļūmēm. Tāpēc profesionāla apkope arvien vairāk kļūst par izšķirošu veiksmes faktoru

Katram lietojumam piemērots smērviela.

Tas jo īpaši attiecas uz komunālajiem lietojumiem,...