Katalogs

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

Štancētas un liektas detaļas no August Vormann GmbH & Co. KG

Mūsu pašu instrumentu darbnīcā izstrādātie un konstruētie instrumenti kopā ar mūsdienīgajām automātiskajām caurumošanas mašīnām nodrošina, ka mēs varam piedāvāt klientu specifiskām prasībām atbilstošus augstākās kvalitātes izstrādājumus, sākot no vienkāršām caurumošanas detaļām un beidzot ar sarežģītām caurumošanas un locīšanas tehnoloģijām.

Jebkādas kļūdas un dažāda veida kļūdu cēloņus, kas var rasties izstrādes procesā, ar mūsu kvalitātes vadības sistēmas palīdzību var identificēt un novērst jau agrīnā posmā. Štancēšanas-liešanas tehnoloģija ar kvalitātes garantiju!

Procesu nosaka ģeometrija
Metālmateriālu liešana ir formēšanas process, ko izmanto, lai plakanu detaļu sagatavotu noteiktā ģeometrijā. Šo formēšanu galvenokārt veic ar īpaši šim procesam izgatavotiem lieces instrumentiem uz hidrauliskajām presēm.

Parasti lokšņu metāls tiek locīts leņķī, taču atkarībā no izgatavojamā izstrādājuma ģeometrijas un rasējuma specifikācijas šai detaļai var veikt arī vairākus secīgus lieces vai štancēšanas posmus.

Štancēšanasun lieces tehnoloģija - individuāli produkti mūsu rūpnieciskajiem partneriem
Savas daudzpusības dēļ štancētās un liektās detaļas ir vienas no visbiežāk izmantotajām detaļām. VORMANN ražo štancētas un liektas detaļas, sākot ar vienkāršām atsperu eņģēm bagāžas kastēm, liftu durvju turētājiem, aizvēršanas stieņiem bīdāmajām durvīm, kopnēm no vara un daudzām citām atsevišķām štancētām un liektām detaļām un beidzot ar sarežģītu mezglu montāžu, izmantojot papildu apstrādes posmus, piemēram, metināšanu, kniedēšanu, skrūvēšanu utt.

VORMANN ražo štancētas un liektas detaļas dažādām rūpniecības nozarēm, piemēram, automobiļu rūpniecībai, elektrotehnikas nozarei, mēbeļu rūpniecībai, medicīnas tehnoloģijām, uzglabāšanas un konveijeru tehnoloģijām un daudzām citām.

Vairāk ziņu

Pielāgotas štancētas un liektas detaļas - no rasējuma līdz gatavam izstrādājumam

Formēšana progresīvajās presformās
ekonomiskākai efektivitātei un augst...