Katalogs

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

11.03.2024 05:03

Pēc pasūtījuma izgatavotas štancētas un liektas detaļas - visu veidu viras un savienojuma elementi no August Vormann GmbH

Pielāgotas štancētas un liektas detaļas - no rasējuma līdz gatavam izstrādājumam

Papildus plaša standarta produktu klāsta ražošanai un pārdošanai VORMANN piedāvā arī pielāgotu viru un savienojuma elementu ražošanu atbilstoši klientu prasībām. Vairāk nekā 150 gadu ilgajā uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē esam ieguvuši ne tikai tam nepieciešamās zināšanas, bet arī atbilstošas štancēšanas un lieces tehnoloģijas iekārtas.

Papildus mūsu projektēšanas nodaļai mums ir arī sava instrumentu izgatavošanas nodaļa, tāpēc mēs spējam ātri un elastīgi realizēt klientu prasības

 

Kvalitātes prasības mūsu štancētajām un liektajām detaļām - no prototipa līdz sērijveida ražošanai

Viens no mūsu pamatprincipiem ir vienmēr maksimāli izpildīt mūsu klientu prasības un mūsu pašu kvalitātes prasības. Katru ražoto detaļu no pirmā prototipa parauga līdz pat sērijveida ražošanas uzsākšanai uzrauga mūsu kvalitātes nodrošināšanas darbinieki.

Mūsu kvalitātes nodrošināšanas nodaļas mērķis ir sadarboties ar mūsu tehniķiem un attiecīgajām nodaļām pie mūsu klientiem, lai katru jaunu izstrādājumu sagatavotu sērijveida ražošanai. Ražošana sākas tikai pēc jūsu galīgā apstiprinājuma

Pārklājumi štancētām un liektām detaļām - izturīgi - stabili - izturīgi pret laikapstākļiem

Pēc pabeigšanas mēs varam arī piešķirt jūsu individuālajai detaļai vēlamo apdari.

Pulverkrāsošana
Mūsu pašu pulverkrāsošanas iekārtā štancētajām detaļām mēs varam uzklāt pārklājumus visās RAL krāsās, kā arī īpašās krāsās.

Detaļas pirms krāsošanas tiek attaukotas un fosfātētas. Pulveris, kas sastāv no poliestera vai epoksīdsveķiem, pēc tam tiek uzklāts 80 līdz 10 µ biezā slānī, izmantojot elektrostatisko procesu, un izkarsēts. Cinkošanas procesā pulveris izkūst uz virsmas, veidojot blīvu, pret laikapstākļiem noturīgu plastmasas slāni.

Mēs varam pulverveidā pārklāt neattīrītu tēraudu, cinkotu un karsti pārklātu tēraudu un nerūsējošo tēraudu. Maksimālie apstrādājamo izstrādājumu izmēri ir 1800 x 1000 x 450 mm.

Citas virsmas apdares
Pēc pieprasījuma vai atkarībā no prasībām vai nepieciešamības varam izgatavot arī visas citas štancēto detaļu tehniskās virsmas, izmantojot kādu no mūsu ilggadējiem uzticamiem partneriem, piemēram:

Jūsu pielāgotu štancētu un liektu detaļu ceļš - no pirmā projekta līdz galīgajam testa ziņojumam

Mūsu galvenā prioritāte ir mūsu klientu apmierinātība. Tāpēc mēs pavadām jūs kopā ar mums visā ražošanas procesā un piedāvājam pārredzamu ieskatu, sākot no izstrādes un projektēšanas līdz pat ražošanai, tostarp virsmas apstrādei.

Kad mums ir pasūtīta jūsu pielāgotu štancētu un liektu detaļu ražošana, mēs izgatavojam nepieciešamos instrumentus, piem. vienkāršus štancēšanas instrumentus griezumu atdalīšanai, štancēšanas un lieces instrumentus vai sarežģītus progresīvos štancētājinstrumentus. Pēc tam sērijveida ražošanas apstākļos mēs izgatavojam izlaiduma paraugus un iesniedzam tos, pievienojot testa ziņojumu.

Sērijveida ražošana mūsu uzņēmumā notiek tikai tad, kad Jūs esat apmierināts un esat devis savu apstiprinājumu.

Vairāk ziņu

Formēšana progresīvajās presformās
ekonomiskākai efektivitātei un augst...

Mūsu pašu instrumentu darbnīcā izstrādātie un konstruētie instrumenti kopā ar mūsdienīgajā...