Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE un EGS Automation kopā piedalās Hannoveres izstādē

Hannoveres gadatirgus jau daudzus gadus ir vērtīgs Vācijas rūpniecības tikšanās punkts, un 2023. gadā tas notiks ierastajā laikā - no 17. līdz 24. aprīlim

Tāpat kā pagājušajā gadā, Dunkermotoren kopā ar savu māsas uzņēmumu MAE un meitasuzņēmumu EGS Automation piedalīsies izstādē 6. hallē, B08.

Dunkermotoren un EGS Automation tiešraidē no savas galvenās mītnes Bonndorfā uz Hannoveri pārraidīs reāllaika datus no sistēmas motoru komponentu automatizētai apstrādei. Dunkermotoren IIoT zīmola nexofox pakalpojumi piedāvā klientiem, kas ievieš līdzīgus automatizācijas risinājumus, iespēju viegli pārbaudīt datus no pieslēgtiem motoriem vai automatizācijas sistēmām pilnīgi attālināti no jebkuras vietas. Izmantojot Dunkermotoren ražotnē uzstādīto kameru, no Hannoveres var uzraudzīt ražošanas procesu, kurā divi roboti padod gultņu vairogus apstrādes iekārtai un vairākām urbšanas iekārtām.

Visi Dunkermotoren programmatūras produkti ir izstrādāti saskaņā ar Asset Administration Shell (AAS) pieeju, kā definējusi Industrial Digital Twin Association (IDTA), un tiek nodrošināti saskaņā ar Open Industry 4.0 Alliance. Tādējādi ir viegli iespējama integrācija savās vai esošajās IIoT ekosistēmās.

Vēl viens Hanoveras izstādes akcents būs ļoti dinamiska 4 asu apstrādes sistēma. Šī modeļa centrā ir portālceltņu sistēma, kas sastāv no dažādiem lineāriem moduļiem. Portālceltņu sistēmas var izmantot dažādos veidos - no materiālu pārvietošanas līdz pacelšanas un novietošanas lietojumiem, no šķidrumiem līdz cietām vielām - lietojumu jomas ir neskaitāmas.

MAE, Dunkermotoren māsas uzņēmums no Itālijas, prezentē ST soļu motoru sērijas pilnīgu pārveidojumu. Apvienojumā ar pārnesumkārbām, kodētājiem, bremzēm un elektroniku soļu motorus no MAE var konfigurēt, lai izveidotu pilnīgu piedziņas risinājumu. Jaunajās STE sērijās jau ir integrēta elektronika, un tādējādi tās piedāvā mazāk kabeļu un daudzas citas priekšrocības. Papildu priekšrocība - visi MAE soļu motori un to stiprinājumi ir ražoti Eiropā!

Vairāk ziņu

Dunkermotoren jaunais 4Q kontrolieris piedāvā augstu veiktspēju par pieņemamu cenu
Dunkermotoren bruģē ceļu pilnībā automatizētai un digitalizētai intralogistikai

SISTEMA drošības bibliotēka Dunkermotoren viedajiem dPro motoriem ar STO
<...

AMETEK zīmols Dunkermotoren lepojas, ka ar savu bezsuku līdzstrāvas motoru darbina Milhagem Team sacīkšu automašīnu no Minasžeraisas universitātes
Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...