Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

23.04.2023 00:04

Dunkermotoren savā Bonndorfas galvenajā mītnē nodod ekspluatācijā sešas uzlādes pieslēgvietas, lai veicinātu elektromobilitāti

AMETEK zīmols Dunkermotoren ir nodevis ekspluatācijā divpadsmit uzlādes punktus sešās ostās. Astoņi punkti ir pieejami sabiedrībai. Norēķinu sistēma tika uzstādīta sadarbībā ar kaimiņu uzņēmumu Hectronic.

Four charging ports with seven 11 kW and one 50 kW charging point are available on the Allmendstraße 24/7 to the public, visitors, and employees. 50 kW ātrās uzlādes punkts ir īpaši interesants Dunkermotoren apmeklētājiem, piemēram, klientiem vai piegādātājiem, jo viņiem bieži vien ir jāveic tāls ceļš un viņi objektā ilgi neuzturas. Tas dod viņiem iespēju pietiekami uzlādēt savu elektromobili pat pēc īsa apmeklējuma.

Uzlādes procesu autorizācija un norēķini tiek ērti veikti, izmantojot debetkartes/kredītkartes, kas atbilst uzlādes staciju regulas prasībām visām stacijām, kas uzstādītas pēc 2023. gada 1. jūlija. Līdz šim daudzās publiskajās uzlādes vietās, lai uzsāktu uzlādes procesu, bija nepieciešamas īpašas lietotnes, kartes vai dalības kartes. Uzlādes staciju rīkojums nodrošinās bezbarjeru un lietotājam draudzīgu e-mobilitātes paplašināšanos un noteiks obligātu prasību piedāvāt vienotus maksāšanas līdzekļus.

Pieslēgto norēķinu sistēmu un maksājumu termināli piegādāja un uzstādīja kaimiņu uzņēmums Hectronic, kas sākotnēji specializējies autostāvvietu un degvielas uzpildes staciju pārvaldības sistēmās, paplašinot savu piedāvājumu ar e-mobilitātes sistēmas risinājumiem. Hectronic risinājuma pamatā ir vienkārša maksa par uzlādi. Dunkermotoren un Hectronic jau daudzus gadus sadarbojas citās jomās. Tādējādi sadarbība uzlādes infrastruktūras jomā bija visredzamākais risinājums. Publiskie uzlādes punkti atrodas tieši pretī Hectronic objektam un ir ideāli piemēroti kā references objekts.

Vēl divas uzlādes pieslēgvietas ar četriem 11 kW uzlādes punktiem ir uzstādītas Dunkermotoren autostāvvietā. Šie uzlādes punkti ir pieejami uzņēmuma pūla transportlīdzekļiem. Arī šeit uzlādes procesi tiek autorizēti, izmantojot Hectronic sistēmu.

Tas stimulē Dunkermotoren darbiniekus izmantot elektromobiļus, ierodoties darbā. Apsekojums liecina, ka pašlaik šādos braucienos, izmantojot iekšdedzes dzinējus, ik gadu tiek emitēts aptuveni 1000 t CO2. Šajā kontekstā ir vērts pieminēt, ka Dunkermotoren jau vairākus gadus piedāvā JobRad darījumu. Tas ļauj darbiniekiem par zemu cenu nomāt elektriskos velosipēdus. Ja darbinieki izmanto šos velosipēdus, lai dotos uz darbu, akumulatorus var bez maksas uzlādēt uzlādes stacijās uzņēmuma telpās.

Bādenes-Virtembergas federālā zeme programmas Charge@BW ietvaros subsidē uzlādes infrastruktūru, piešķirot 2500 eiro par vienu uzlādes punktu. Viena no subsīdijas saņemšanas prasībām ir tāda, ka uzlādes punktiem jābūt darbināmiem ar uz vietas saražotu atjaunojamo elektroenerģiju. Dunkermotoren var izpildīt šo prasību ar 2021. un 2022. gadā uzstādīto saules enerģijas sistēmu, kuras jauda ir 350 kWp. Tiek lēsts, ka gada iznākums līdz 350 000 kWh ir pietiekams 7000 uzlādes procesu nodrošināšanai tikai ar elektrību darbināmiem transportlīdzekļiem.

.

Vairāk ziņu

Dunkermotoren jaunais 4Q kontrolieris piedāvā augstu veiktspēju par pieņemamu cenu
Dunkermotoren bruģē ceļu pilnībā automatizētai un digitalizētai intralogistikai

SISTEMA drošības bibliotēka Dunkermotoren viedajiem dPro motoriem ar STO
<...

AMETEK zīmols Dunkermotoren lepojas, ka ar savu bezsuku līdzstrāvas motoru darbina Milhagem Team sacīkšu automašīnu no Minasžeraisas universitātes
Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...