Katalogs

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.05.2023 05:05

Mazāku plūsmu risinājumi ir tendence

Daudzos tirgos vērojama pāreja uz miniaturizāciju. Piemēram, laboratorijās darba telpa kļūst arvien dārgāka. Samazināt izmērus un samazināt platību... tāda ir tendence. Visiem ir viens un tas pats mērķis - ietaupīt izmaksas.

Kā tas ietekmē mūsu plūsmas risinājumus? Mazie plūsmas mērītāji un kompaktie spiediena kontrolieri ar minimāliem izmēriem atbilst šai platības samazināšanas tendencei. Tāpēc mēs nepārtraukti izstrādājam jaunus produktus ar mazākiem izmēriem.

Kāpēc ir svarīgi samazināt plūsmas risinājumu

izmērus?


Tā kā esmu strādājis gan dzīvības zinātņu, gan analītiskajā nozarē, mani iedvesmo arvien pieaugošās prasības pēc maziem izm

ēriem.

Jau daudzus gadus turpinās tendence, ka laboratorijas nekustamais īpašums kļūst arvien dārgāks, kas ir veicinājis plūsmas instrumentu izmēra samazināšanu.

Spēcīgs virzītājspēks izmēra samazināšanai ir bijusi NeSSi sistēmas iniciatīva, kas komerciāli pazīstama kā Parker IntraFlow un Swagelok MPC. Bronkhorsta kompaktākie instrumenti, IQ+FLOW sērija, ir šīs iniciatīvas iedvesmoti. Ar 17 mm x 17 mm izmēra pēdas laukumu iekšējiem būvblokiem - piemēram, sensoriem un vārstiem - mums izdevās saglabāt vēl mazāku izmēru nekā universālajam 1,5" x 1,5" NeSSI izkārtojumam.

Kompaktie plūsmas un spiediena risinājumi
. Tā kā mēs zinām, ka dzīvības zinātņu, biotehnoloģiju un analītiskajos tirgos ļoti svarīgi ir samazināt pēdas laukumu un ietaupīt izmaksas, mēs turpinām izstrādāt produktus, kas atbilst šīm prasībām apvienojumā ar vēlamo veiktspēju. Mūsu plūsmas mērinstrumentu nelielas pēdas laukuma platības ir mūsu uzmanības centrā jau gadiem ilgi.

Mūsu jaunākais produktu līnijas paplašinājums ir daļa no IQ+FLOW spiediena kontrolieru sērijas. Jaunie spiediena kontrolieri ar medijiem izolētiem spiediena sensoriem var darboties ar daudz plašāku mediju klāstu, piemēram, hēliju, ūdeņradi, skābekli, metānu, mitrumu, korozīvām gāzēm un uzliesmojošām gāzēm.

Uzziniet

vairāk par šiem spiediena kontrolieriem.
IQ+FLOW, kompakts spiediena kontrolieris

Kolektoru plūsmas risinājumi paplašinātai funkcionalitātei
Ja jūs strādājat pie savas sistēmas pilnīgas pārprojektēšanas un jums ir iespēja ieviest jaunas tehnoloģijas, jūs varat izlemt izmantot kolektoru plūsmas risinājumus un pievienot savai sistēmai vairāk funkcionalitātes

.



Analītiskās iekārtas ir labs piemērs sarežģītai plūsmas sistēmai, kurai var izmantot kolektoru plūsmas risinājumus ar paplašinātu funkcionalitāti, pievienojot spiediena sensorus, plūsmas sensorus, vārstus un sarežģītākus plūsmas ceļus.
Kolektoru plūsmas risinājumi

Inovācijas ar MEMS mikroshēmu tehnoloģiju
Sensoru tehnoloģiju izmēru un funkciju nosaka mērīšanas principa fizikālās īpašības. Tāpēc, lai mainītu izmērāmo platību, mums vajadzēja meklēt alternatīvas mērīšanas tehnoloģijas.

Sadarbojoties ar Nīderlandes lietišķo zinātnisko pētījumu organizāciju TNO, mēs izstrādājām īpaši kompaktu plūsmas mērītāju un spiediena regulatoru klāstu, kas balstīts uz MEMS (Micro-Electro-Mechanical Systems) mikroshēmu tehnoloģiju. Tas ļauj mums piedāvāt pilnībā funkcionālus instrumentus ar minimālo izmēru 20 x 40 mm, kas ir daudz mazāks nekā parasto plūsmas mērītāju un spiediena kontroles instrumentu izmēri.

Individualizēti plūsmas risinājumi
. Plūsmas un spiediena sensori, tostarp proporcionālie vārsti, noslēgvārsti un filtri, ir pieejami kā kompakti elementi, līdzīgi Lego. Tas dod mums iespēju pielāgot jūsu kompaktās daudzkanālu plūsmas sistēmas tieši tā, kā jums ir nepieciešams.

Kādas priekšrocības no tā varat gūt?

  • Kompakta montāža nodrošina vietas efektivitāti
  • No augšas montējami un sānos izvietoti moduļi, viegli pieejami
  • Nekādi kompromisi attiecībā uz vadības funkcionalitāti
  • Iepriekš pārbaudīti "Plug and Play" kolektoru komplekti, kas samazina klienta testu prasības
  • Analogā vai digitālā komunikācija
Ja domājat, ka jūsu vajadzībām būs piemērots pielāgots plūsmas risinājums, paziņojiet mums un izaiciniet mūsu komandu.

Vairāk ziņu

mASS-STREAM™ gāzes plūsmas mērītāji un kontrolieri
IQ + FLOW® sērijas paplašināšana ar sensoriem, kas izolēti no medijiem
Ātrs un stabils, pārbaudīts un precīzs