Katalogs

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

FLEXI-FLOW kompaktās sērijas paplašināšana

Uzlabotie daudzfunkcionālie masas plūsmas mērītāji/kontrolieri gāzēm

Pamatojoties uz atzītās FLEXI-FLOW Compact sērijas panākumiem, Bronkhorst piedāvā plašu līnijas paplašinājumu, kas piedāvā nepārspējamu daudzpusību un precizitāti gāzes plūsmas mērīšanā un kontrolē. FLEXI-FLOW Compact nosaka jaunus kompaktuma, funkcionalitātes un pielāgojamības standartus, kas ļauj precīzi un efektīvi izmantot dažādos lietojumos.

Jaunākajā FLEXI-FLOW Compact sērijas atkārtojumā ir ieviesti dažādi inovatīvi modeļi un funkcijas, tostarp instrumenti, kas pielāgoti zemāka caurplūduma diapazoniem, sākot no 0-5 milj. Turklāt tagad šajā sērijā ir iekļauti instrumenti ar lejupejošām konstrukcijām lietojumiem, kur nepieciešama uzstādīšana no augšas, un plūsmas regulatori, kas aprīkoti ar integrētiem noslēgvārstiem, lai nodrošinātu augstāku hermētiskuma pakāpi vai avārijas izslēgšanas iespēju. Viens no galvenajiem uzlabojumiem FLEXI-FLOW Compact sērijā ir EtherNet komunikācija, kas nodrošina netraucētu savienojamību un integrācijas iespējas modernās industriālās vidēs.

Jaunajos modeļos, tāpat kā oriģinālajos FLEXI-FLOW Compact instrumentos, tiek izmantots unikāls caur mikroshēmu izvadīts sensors apvienojumā ar pārbaudītu by-pass tehnoloģiju. Šie termiskie masas plūsmas mērītāji un kontrolieri nodrošina izcilu veiktspēju un salīdzinājumā ar tradicionālajiem instrumentiem ir par 35 % mazāki, padarot tos par mazākajiem tirgū plūsmas diapazonam līdz 20 ln/min.

Uzlabotā sensoru tehnoloģija nodrošina ne tikai stabilu plūsmas kontroli, bet arī ātru reakcijas laiku, jo nostabilizēšanās laiks ir mazāks par 150 ms, kas atvieglo precīzu kontroli pat dinamiskos procesa apstākļos. Integrētie temperatūras un spiediena sensori, kā arī iebūvētā gāzu datu bāze nodrošina nepārspējamu precizitāti mainīgos procesa parametros, padarot FLEXI-FLOW Compact instrumentus pielāgojamus visdažādākajiem lietojumiem. Turklāt instrumenti piedāvā visaptverošas uzraudzības un kontroles funkcijas, tostarp integrētus temperatūras un spiediena sensorus, USB-C pieslēgvietu ērtai iestatīšanai, papildu Bluetooth saziņu
uzlabotai pieejamībai un NAMUR statusa indikāciju, izmantojot krāsainas LED un digitālos izejas parametrus.

Neatkarīgi no tā, vai tie ir iepriekš konfigurēti modeļi, pēc pasūtījuma veidoti risinājumi vai pielāgotas daudzkanālu sistēmas, FLEXI-FLOW Compact sērija piedāvā nepārspējamu elastību, lai atbilstu konkrētām lietojuma prasībām. Izmantojot bezmaksas un intuitīvus programmatūras rīkus konfigurēšanai, diagnostikai un prognozējamai apkopei, Bronkhorst nodrošina viengabalainu integrāciju un optimālu veiktspēju dažādās rūpniecības vidēs.

Izbaudiet nākamo evolūciju masas plūsmas kontrolē ar Bronkhorst paplašināto FLEXI-FLOW Compact sēriju - no jauna definējot precizitāti, daudzpusību un efektivitāti gāzes plūsmas pārvaldībā.

Vairāk ziņu

mASS-STREAM™ gāzes plūsmas mērītāji un kontrolieri
IQ + FLOW® sērijas paplašināšana ar sensoriem, kas izolēti no medijiem

Daudzos tirgos vērojama pāreja uz miniaturizāciju. Piemēram, laboratorijās darba telpa kļūst arvi...

Ātrs un stabils, pārbaudīts un precīzs