Katalogs

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.05.2023 01:05

Viedie produkti lielākai drošībai

Bloķēšanas skrūves un jaunas pozicionēšanas bukses ar stāvokļa sensoru no norelem

norelem turpina paplašināt savu plašo produktu klāstu ar stāvokļa sensoru un papildus fiksējošām skrūvēm tagad piedāvā arī pozicionēšanas bukses ar stāvokļa sensoru. Ar šiem jaunajiem, inteliģentajiem produktiem norelem ir pionieris tirgū: induktīvo sensoru integrācija samazina materiālu zudumus un ievērojami palielina procesa uzticamību.

Ražošanas procesi ir jāpadara stabilāki, precīzāki un uzticamāki. Produkti ar sensoru atbalstītu stāvokļa un stāvokļa uzraudzību, piemēram, norelem bloķēšanas skrūves un pozicionēšanas bukses ar stāvokļa sensoriem, šeit sniedz nepārprotamas priekšrocības.

Bloķēšanas skrūvju ar stāvokļa sensoru gadījumā rokturī integrēts sensors nosaka skrūves stāvokli. Sensors ir savienots ar mašīnas vadību, izmantojot trīsdzīslu PVC kabeli. Var precīzi noteikt stāvokli (bloķēta vai izvilkta), tādējādi nodrošinot no iedarbināšanas atkarīgu procesa vadību. Tādējādi kustīgo komponentu garumu, augstumu un pozīciju var regulēt vēl precīzāk. Norelem bloķēšanas tapas ir pieejamas no tērauda vai nerūsējošā tērauda.


Pozicionēšanas buksēm ar stāvokļa sensoru ir mainīgi regulējams sensors uz bukses. Uz modeļiem "stāvokļa sensoram" lietotājs var uzstādīt tirdzniecībā pieejamu induktīvo sensoru ar diametru 3 mm. Induktīvais sensors uztver signālu un nosūta to uz mašīnas vadību, kas, piemēram, uzsāk ražošanas ciklu tikai tad, kad visi darba vai detenta elementi ir pareizā stāvoklī. Elektronisko stāvokļa uzraudzību cita starpā izmanto iepakošanas rūpniecībā, īpaši iepakošanas mašīnu formāta regulēšanā.


Papildus fiksējošām skrūvēm un pozicionēšanas buksēm norelem piedāvājumā ir arī atsperes atsperes vilces elementi ar stāvokļa sensoru un nerūsējošā tērauda stāvokļa sensori ar turētāju ātrdarbīgām skavām.

.


Vairāk ziņu

Pilna kravas automašīna ar inovācijām

20.03.2024 01:05

Viedie produkti no norelem
Risinājums bezkļūdu apstrādes procesiem
Jaunums no norelem: Lineārās rullīšu vadotnes
Trīs kandidāti aizraujošajā Motek finālā, uzvarētāju komandas - powered by norelem

Bīdāmās durvis, atvilktņu izvelkamās durvis, bīdāmās sliedes vai bīdāmie slīdņi - norelem profilu...

Izbaudiet jaunus un pārbaudītus norelem produktus klātienē