Katalogs

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

MICRO-EPSILON Messtechnik GmbH & Co. KG

26.05.2023 02:05

Jaudīgs lāzera pārvietojuma sensors izmantošanai in-line režīmā

ar integrētām EtherCAT, EtherNet/IP un PROFINET saskarnēm optoNCDT 1900 lāzera triangulācijas sensori tagad ir gudrāki, ātrāki un vieglāk lietojami. Tie apvieno augstu mērīšanas biežumu ar kompaktiem izmēriem, integrētu kontrolieri un augstu mērījumu precizitāti. Uzstādīšanas laiks ir vēl īsāks, pateicoties montāžas piederumiem un intuitīvajai vadības koncepcijai, izmantojot tīmekļa saskarni.


OptoNCDT 1900 lāzera triangulācijas sensori tiek izmantoti automatizētiem pārvietojuma, attāluma un pozīcijas mērījumiem rūpnieciskajos procesos. Tie nodrošina ļoti precīzus mērījumu rezultātus tādās jomās kā automobiļu ražošana, 3D drukāšana, koordinātu mērīšanas mašīnas, iesmidzināšanas mašīnas, iepakošanas mašīnas un CNC mašīnas, kā arī akumulatoru rūpniecībā, viedtālruņu ražošanā, robotikas lietojumos un kokapstrādē.


Integrētās EtherCAT, EtherNet/IP un PROFINET saskarnes ļauj viegli savienot sensorus ar vadības sistēmām. Priekšrocības ir īpaši redzamas dinamiskos procesos un tad, ja vairākas ierīces un mašīnas ir savienotas tīklā. Vidējo izmērīto vērtību aprēķināšana divos līmeņos nodrošina vienmērīgu signāla virzību pa nogāzēm un malām, tādējādi novēršot signāla pārspīlēšanu. Mainīgām virsmām ir pieejama uzlabotā virsmas kompensācija, kas strauju virsmas izmaiņu gadījumā pielāgo ekspozīcijas laiku mērķa virsmai.


Sensorus var uzstādīt, izmantojot regulēšanas uzmavas, kas ir patentēta montāžas koncepcija. Tas ļauj tos automātiski pareizi noregulēt. Nav nepieciešams ārējs vadības bloks, jo kompaktais sensors darbojas ar integrētu kontrolieri.

.

Vairāk ziņu

Micro-Epsilon lāzera sensori optoNCDT 1220 tiek izmantoti komponentu ģeometriskiem mērījumiem tes...

Micro-Epsilon konfokālo hromatisko sensoru klāsts ir papildināts ar jaunu precīzu sensoru pārviet...

Hanoveras izstādē jūs gaida inovatīvas tendences rūpniecības automatizācijas jomā.

Ļaujie...

SurfaceCONTROL 3xx0-240 ar lielu mērījumu diapazonu un izcilu 3D datu kvalitāti maksimāli precīzi uz...

Jaunais optoCONTROL 2700 augstas veiktspējas LED mikrometrs nodrošina nepārspējamu precizitāti sa...

Ražojot saules enerģijas plāksnes, neapstrādātās plāksnes vispirms tiek sazāģētas no tā sauktajie...