Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

01.06.2023 01:06

Pārmaiņas vadībā

Bjerns Riherss pārņem RK Rose+Krieger GmbH vadību no Dr. Gregora Langera

Gregor Langer, kurš kopš 2021. gada ir veiksmīgi vadījis RK Rose+Krieger GmbH uzņēmējdarbību un šajā laikā spējis vēl vairāk paplašināt uzņēmuma veiksmīgo koncepciju - īstenot inovatīvus risinājumus ciešā dialogā ar klientiem un radīt pievienoto vērtību klientiem, sniedzot uz risinājumiem orientētas konsultācijas, - atstās uzņēmumu 2023. gada 16. jūnijā. No 2023. gada 1. jūnija viņš RK vadību un Phoenix Mecano grupas Automatizācijas moduļu nodaļas vadību nodos Bjornam Rihersam.


"Man ir svarīgi uzsvērt, ka šo soli rosināja tikai un vienīgi privāti iemesli un tādēļ man ir ļoti grūti pamest RK Rose+Krieger un Phoenix Mecano," saka Gregors Langers, kurš pēc aiziešanas no RK uzņemsies jaunu profesionālu izaicinājumu netālu no savas dzimtās pilsētas.

Kopš 2021. gada jūlija viņš ieņēma RK Rose+Krieger rīkotājdirektora amatu un īsā laika posmā ir iniciējis daudzas nozīmīgas pārmaiņas automatizācijas moduļu biznesa struktūrvienības stratēģiskajai tālākai attīstībai. Piemēram, kopā ar komandu viņš izstrādāja stratēģisko mērķtiecīgu attēlu ar spēcīgāku nošķīrumu starp komponentu un sistēmu biznesa modeļiem. Nākotnē komponentu biznesam ir jāattīstās spēcīgāk ar RK sistēmu biznesa starpniecību. Īstenošanai viņš spēcīgāk orientēja uzņēmumu uz intralogistikas un iepakošanas tehnoloģiju nozarēm saskaņā ar pieeju "vienkāršot un koncentrēties, lai augtu spēcīgāk" un ieviesa biznesa attīstības vadību pārdošanas jomā.


"Stratēģija, kā arī tās īstenošanai uzsāktais ceļš paliek spēkā un tiks turpināts īstenot jaunā izpilddirektora Bjorna Rihersa vadībā," uzsver Gregors Langers. Pašlaik notiek uzņēmuma nodošanas process pēctecim. Bjorns Riherss ir studējis rūpniecisko inženieriju (mašīnbūvi) Berlīnes Tehniskajā universitātē, un viņam ir plaša vadītāja un konsultanta pieredze pārdošanas, mārketinga un vadības jomā rūpniecībā. No 2014. līdz 2022. gadam viņš bija LKE grupas, kas ražo materiālu pārvietošanas risinājumus, izpilddirektors. Pirms tam viņš bija Hoppecke Group valdes loceklis un starptautiskās vadības komandas loceklis Linde Material Handling, kas ir vadošais autoiekrāvēju un noliktavu aprīkojuma ražotājs. RK Rose+Krieger Bjerns Riherss galvenokārt var sniegt savu pieredzi starptautiskās sadarbības un sistēmu izstrādes jomā, kā arī virzīt tādas tēmas kā digitalizācija, ilgtspēja un darba vietu ergonomika:

"RK Rose+Krieger veiksmīgā komponentu biznesa tālākā attīstība ar risinājumu un sistēmu piedāvājumu palīdzību ļoti labi sasaucas ar manu bagāto pieredzi, un es ar nepacietību gaidu, kad kopā ar RK Rose+Krieger lielisko globālo komandu konsekventi turpināsim iesākto ceļu. Sastāvdaļa kā mūsu DNS joprojām ir svarīgs mūsu panākumu garants. Attīstot risinājumu un sistēmu biznesu un turpinot to paplašināt, mēs ar Phoenix Mecano grupas globālajiem meitasuzņēmumiem veiksmīgi turpināsim izaugsmes stratēģiju."

Vairāk ziņu

Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai
Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu
Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus
SensorBoard - alternatīva optiskajām pozicionēšanas metodēm

19.10.2022 01:00