Katalogs

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

RK Rose+Krieger piedāvā plašu LD sērijas izstrādājumu klāstu

Izturīgi elektriskie baloni lietošanai iekštelpās un ārpus telpām

Elektriskos cilindrus var pozicionēt ļoti viegli un precīzi ar augstu atkārtojamības precizitāti. Lineārās piedziņas tiek izmantotas ne tikai iekštelpās, bet arvien biežāk arī ārpus telpām. Risinājumu piegādātājs RK Rose+Krieger ir apzinājies šo tendenci. Ar savu LD sēriju tas piedāvā elektriskos cilindrus, kas ir piemēroti lietošanai gan iekštelpās, gan ārpus telpām.



RK Rose+Krieger piedāvā plašu elektrisko cilindru klāstu, sākot no vienkāršiem īsstumjamiem cilindriem ar ļoti labu cenas un veiktspējas attiecību līdz pat lielas slodzes lineārajiem cilindriem. Izturīgie LD sērijas komponenti ir paredzēti gan rūpnieciskai lietošanai iekštelpās, gan izmantošanai ārpus telpām, piemēram, lauksaimniecības nozarē vai mobilajās mašīnās.



Elektriskie cilindri ir pašbloķējoši lineārie izpildmehānismi, pateicoties trapecveida vārpstas piedziņai. Tas nozīmē, ka nav nepieciešams piegādāt enerģiju, lai stacionārā stāvoklī noturētu elektrisko cilindru. Vēl viena elektrocilindru priekšrocība ir to zema uzturēšanas un bezplūsmu darbība, jo tiem nav nepieciešami hidrauliskie šķidrumi vai saspiests gaiss. LD sērija piedāvā arī daudzas pozitīvas īpašības. Piemēram, tās cilindri ir izstrādāti ar aizsardzības klasi IP69K (statiska), pateicoties īpašam blīvējumam. Tas nozīmē, ka tos var arī viegli tīrīt ar augstspiediena tvaika strūklas tīrītāju. Tiem ir arī daudzas elektroniskas funkcijas. Cita starpā var regulēt to gājienu un ātrumu. Piedziņas var ērti izvēlēties un konfigurēt, izmantojot tiešsaistes rīku.



LD sērija:

LD75 elektriskais cilindrs ir īpaši izstrādāts izmantošanai ekstremālos apstākļos, piemēram, lauksaimniecības tehnikā, apvidus transportlīdzekļos, komunālajā tehnikā un ārzonas tehnikā. Apkārtējā temperatūra no -40 līdz 85 °C ir tikpat smaga elektriskajam cilindram kā spēcīgās celtniecības mašīnas vibrācijas. Pateicoties augstajai aizsardzības klasei IP69K (statiska), korpuss bez problēmām iztur pat augstspiediena/ tvaika tīrītāja strūklu. LD75 ir pieejams ar maksimālo stiepes un spiedes spēku līdz 750 N un maksimālo bezpakāpju gājienu līdz 130 mm pie kustības ātruma līdz 50 mm/s.



LD1000 ir jaunākās paaudzes lineārais izpildmehānisms, kam nav nepieciešama apkope un kas ir pieejams divos variantos ar aizsardzības klasi IP69K (statiskā). LD1000C modeļa variantam (ar kontrolieri) korpusā ir pilnībā integrēts atjaunināms kontrolieris, un tas ir piemērots, cita starpā, sinhronai vairāku piedziņu darbībai. Identisks LD1000E modelis kontroliera vietā ir aprīkots ar gala slēdžiem. LD1000 ir pieejams līdz 1000 mm garai gājienam un 10 000 N maksimālajam spēkam ar ātrumu līdz 156 mm/s. Tas garantē drošu lietošanu aukstā un karstā temperatūrā no -20 līdz +65 °C.

Vairāk ziņu

Jauni stūra savienotāji vēl lielākai elastībai ar RK kabeļu kanālu sistēmu
Trīs jauni grozāmie monitora stiprinājumi maksimālai elastībai un lietošanas ērtībai
Visaptverošs produktu portfelis iekšējai preču plūsmai
Jaunas bīdāmās vadotnes ar pielāgotu pozicionēšanu
Stabila dubultcauruļu vienība kompensē lielus lieces momentus