Katalogs

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

17.08.2023 01:08

Atšķirīga stiprinājuma siksna

Parasti kravas nostiprināšanai un nostiprināšanai tiek izmantotas stiprinājuma siksnas. Taču dažreiz arī netradicionāli veidi var palīdzēt sasniegt mērķi

Radošums tehniskajā apkopē
Viens no mūsu klientiem bija radošs, lai atrastu vienkāršu un efektīvu drošības pasākumu iekrāvēju tehniskās apkopes veikšanai. Šajā procesā ir jāuztur to aizsargapvalki. Agrāk tas radīja problēmas. Galvenā loma šajā risinājumā: stiprinājuma siksna. Līdz šim aizsargapvalks tika "atbalstīts" tikai ar koka sijām - ļoti kļūdaina konstrukcija, jo sijas pat pie neliela pieskāriena noliecās un vairs nevarēja noturēt aizsargapvalku. Rezultāts bija darbinieku roku sasitumi un citas traumas.

Burvju vārds ir "elastīgs"
Tāpēc klienta darba drošības nodaļai bija ātri jāizstrādā elastīgs un izturīgs risinājums. Darba drošības speciālisti ņēma 2000 daN stiprinājuma siksnas, piestiprināja S-veida āķus pie aizsargpārsega, 35 mm siksnu vienreiz pārlaida pāri transportlīdzekļa jumtam - un perfekts stiprinājums bija gatavs, gluži kā kravas nostiprināšanai. Tā kā sprūdrata ļauj elastīgi mainīt siksnas garumu, šo risinājumu var izmantot arī ar dažāda izmēra autoiekrāvēju aizsargapvalkiem. Atšķirīga veida stiprinājuma siksna, bet ļoti gudri izmantota!

Vairāk ziņu

Izmanto kā galvas siksnu

05.07.2023 01:05

#Spotted



Astoņi metri auklas ķēdes, kas vienkārši brīvi pārmesta pāri kreisajam plecam, tajā p...

Dolezych nodrošina drošību autotransportlīdzekļos
Udo Doležihs atkārtoti ievēlēts par priekšsēdētāju