Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Ilgtspēja uzmanības centrā - jaunais Dunkermotoren klientu žurnāls

Jaunajā žurnāla Motion Journal numurā "mo" galvenā uzmanība pievērsta tam, kas patiešām ir svarīgi: Mūsu vide

AMETEK zīmols Dunkermotoren, kas ir AMETEK zīmols, ir nācis klajā ar kādu ļoti īpašu klientu žurnāla "mo" septīto numuru. Jaunā formātā, kas ir pievilcīgi noformēts, piedziņas tehnoloģiju ražotājs sniedz ieskatu aizkulisēs un skaidro lasītājiem, kā ilgtspējības tēma caurvij uzņēmumu.

Uzņēmumā Dunkermotoren ne tikai dzinēji tiek pielāgoti efektivitātei, bet arī viss produkta radīšanas process. "Ilgtspēja mums ir ļoti svarīga. Katru dienu mēs Dunkermotoren strādājam dažādos veidos, lai samazinātu savu oglekļa dioksīda emisiju un dotu arvien lielāku ieguldījumu vides aizsardzībā - gan kā uzņēmums, gan kā privātpersonas," saka Dunkermotoren grupas izpilddirektors Uve Lorencs (Uwe Lorenz).

Jaunajā klientu žurnālā uzņēmums sniedz sīkāku informāciju par to, kā tas īsteno ilgtspējības ideju visās Dunkermotoren grupas jomās.

Gan ar EGS Automation izmantoto Yaskawa robotu enerģijas atgūšanu, gan ar resursus taupošu motoru darbību, pateicoties viedajiem nexofox pakalpojumiem, gan ar īsu piegādes ķēžu palīdzību motoru ražošanā Dunkermotoren un MAE, katrs grupas dalībnieks sniedz savu ieguldījumu ilgtspējīgākas ikdienas procesu nodrošināšanā. Arī paši darbinieki kļūst aktīvi - šī vārda vistiešākajā nozīmē.

Vairāk ziņu

Dunkermotoren jaunais 4Q kontrolieris piedāvā augstu veiktspēju par pieņemamu cenu
Dunkermotoren bruģē ceļu pilnībā automatizētai un digitalizētai intralogistikai

SISTEMA drošības bibliotēka Dunkermotoren viedajiem dPro motoriem ar STO
<...

AMETEK zīmols Dunkermotoren lepojas, ka ar savu bezsuku līdzstrāvas motoru darbina Milhagem Team sacīkšu automašīnu no Minasžeraisas universitātes
Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...