Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

Dunkermotoren pie SPS Nirnbergā

Kā automatizācijas nozares tikšanās vieta sps Nirnbergā no 2023. gada 14. līdz 16. novembrim tiks demonstrēti daudzi automatizācijas un IIoT risinājumi. Tas attiecas arī uz abu AMETEK zīmolu Dunkermotoren un MAE izstādes stendu - jaunajā stenda vietā 4-481. hallē

Dunkermotoren pirmo reizi izstādē sps prezentē PLG 75 SL Servoline pārnesumkārbu. Ar savu ierasto augsto kvalitāti, veiktspēju un kalpošanas laiku >20 000 stundu tā piedāvā nepārspējamu kompleksu risinājumu kombinācijā ar piedziņas ražotāja izturīgajiem līdzstrāvas servomotoriem.

BG 45 dPro ir jauns BLDC motoru portfeļa loceklis, kura pamatā ir motoru vadības platforma (MCP). MCP ir modulāra koncepcija, kas tiek izmantota visos viedajos BG motoros un dažās Dunkermotoren ārējās elektronikas sistēmās un ļauj programmēt dažādus parametrus un drošības funkcijas. Tāpat kā visiem BG dPro motoriem, arī BG 45 dPro stiprā puse ir pilnīgas motora elektronikas integrēšana jau tā kompaktajā korpusā. Ar nepārtrauktu izejas jaudu līdz 110 W un nominālajiem apgriezieniem līdz pat 4720 apgr./min motors ir jaudīgāks nekā tā priekšgājēji ar tādu pašu nominālo spriegumu.

. Atbilstoši viedajiem motoriem un kontrolieriem IIoT zīmols nexofox rāda, kā nākotnē produktu datus klientiem var padarīt pieejamus pavisam vienkārši digitālo dvīņu veidā, izmantojot vadības čaulas. Kopā ar partneriem conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm un AS-Schneider ar Open Industry 4.0 Alliance atbalstu šeit tika izstrādāts risinājums, lai varētu nodrošināt pārvaldības čaulas standartizētā un no ražotāja neatkarīgā veidā. Tikmēr nexofox turpina Dunkermotoren DNS moduļu ideju digitālajā pasaulē klasiskajiem IIoT UseCases. Ar nexoLink nexofox ievieš centrālo pamatmoduli visu Dunkermotoren IIoT piedāvājumu vienkāršai integrācijai. Turklāt nexofox piedāvā priekšskatījumu par Smart Diagnostics tālāku modulāro paplašinājumu - prognozējošās tehniskās apkopes moduli pārnesumkārbas nolietojuma noteikšanai bez sensora. Papildus programmatūras klāsta paplašināšanai tiks paziņots par nexofox kontrolieri BGE 8060 dPro, kas ir jaudīgs BGE 5510 dPro paplašinājums.

Piedziņas tehnoloģiju speciālists demonstrē jaunu risinājumu bezvadītāju transporta sistēmām ar NG 1000 WO rumba pārnesumkārbu. Motora un pārnesumkārbas kombinācijai ir nepieciešams tikai 95 mm kopējais augstums, tādējādi nodrošinot transportlīdzekļus ar īpaši zemu braukšanas augstumu. pateicoties asu nobīdei, piedziņas transportlīdzeklī var izvietot vienu blakus otrai, kas samazina minimālo platumu līdz 600 mm un palielina AGV kravnesību, kā arī paātrinājuma spēju. Laikā, kad telpa ir būtisks izmaksu faktors, Dunkermotoren tādējādi palīdz īstenot vietas un izmaksu ziņā efektīvus loģistikas risinājumus.

Savukārt māsas uzņēmums MAE 2023. gadā ir veltīts pavisam citai, bet ne mazāk aktuālai tendencei: vietējiem piegādes veidiem. MAE pilnībā atbilst šai tendencei un savus produktus ražo tikai Eiropā. Apvienojumā ar bremzēm, kodētājiem, zobratiem un elektroniku MAE soļu motoru portfelis piedāvā daudzus piedziņas risinājumus, kurus var elastīgi komplektēt atkarībā no lietojuma. Jaunā, integrētā sGo elektronika piedāvā izmaksu ziņā optimizētu variantu Nema 17 un Nema 23 izmēriem.

Nepalaidiet to garām: 2023. gada 14. novembrī plkst. 9.30 izstādes sps lekciju programmā izstādē sps izstādē Franz Vogt, Dunkermotoren reģionālās pārdošanas vadītājs, paskaidros, cik lielā mērā līdzstrāvas servomotors var aizstāt maiņstrāvas servomotoru.

Vairāk ziņu

Dunkermotoren jaunais 4Q kontrolieris piedāvā augstu veiktspēju par pieņemamu cenu
Dunkermotoren bruģē ceļu pilnībā automatizētai un digitalizētai intralogistikai

SISTEMA drošības bibliotēka Dunkermotoren viedajiem dPro motoriem ar STO
<...

AMETEK zīmols Dunkermotoren lepojas, ka ar savu bezsuku līdzstrāvas motoru darbina Milhagem Team sacīkšu automašīnu no Minasžeraisas universitātes
Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...