Katalogs

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

14.10.2023 01:10

Dunkermotoren MCP portfelis ir paplašināts: BG 45 dPro ir šeit

2018. gadā Dunkermotoren, AMETEK zīmols, ieviesa savu platformu savu viedo BG motoru vadībai. Kopš tā laika tā sauktā Motoru vadības platforma (MCP) ir sevi pierādījusi un soli pa solim tiek ieviesta dažādos motoru izmēros. Tagad, kad lielākais sērijas motors BG 95, izmēri BG 65 vai 66 un BG 75, kā arī ārējais kontrolieris BGE 5510 jau ir pieejami uz MCP bāzes, arī nākamā mazākā izmēra motori var sagaidīt atjauninājumu: BG 45 dPro ir klāt!

BG 45 dPro pārsteidz ar savu malas garumu, kas ir tikai 46 mm, un tādējādi tas ir mazākais dPro ģimenes pārstāvis. Tāpat kā visiem BG dPro motoriem, tā stiprā puse ir pilnīgas motora elektronikas integrēšana jau tā kompaktajā motora korpusā. Neraugoties uz izmēru, BG 45 dPro var viegli turēt līdzi saviem lielajiem brāļiem:

. Ar nepārtrauktu izejas jaudu līdz 110 W un nominālo apgriezienu skaitu līdz pat 4720 apgr./min motors ir jaudīgāks par saviem priekšgājējiem pie tāda paša nominālā sprieguma. Kombinācijā ar pārnesumiem, kodētājiem un/vai bremzēm no Dunkermotoren moduļu sistēmas ir viegli atrast piemērotu piedziņu jebkuram pielietojumam - gan intralogistikā, gan medicīnas tehnoloģijās, gan iepakojuma, gan pusvadītāju vai elektronikas rūpniecībā. Pateicoties tās IP aizsardzībai līdz IP 65, BG 45 dPro ir piemērota lietošanai pat sarežģītā vidē.

Funkciju un īpašību ziņā BG 45 dPro piedāvā ne tikai programmējamas, digitālās ieejas un izejas, analogo ieeju un 4096 cpr augstas izšķirtspējas kodētāju. Pateicoties MCP, var viegli programmēt arī dažādus strāvas, ātruma un pozīcijas režīmus. Savienojums ir tikpat vienkāršs, izmantojot CANopen vai kādu no industriālā Ethernet interfeisiem PROFINET, EtherCAT vai EtherNet/IP. Ar 15 kontaktu hibrīda savienotāju un konfigurēšanas rīku "Drive Assistant 5" var veikt vienkāršu nodošanu ekspluatācijā.

Turklāt, izmantojot jauno nexofox MotionCode, var realizēt tādas funkcijas kā stāvokļa uzraudzība, prognozējošā apkope vai trauksmes signalizācija un ziņojumi. Ar BG 45 dPro un nexofox nekas nestāv ceļā IIoT un jūsu pašu viedai rūpnīcai.

Drošības funkcija STO (Safe Torque Off) ir integrēta kā standarta funkcija visos BG 45 dPro motoros ar industriālo Ethernet. CANopen versijām STO ir pieejama pēc izvēles. Izmantojot STO, jūsu motoru var droši iestatīt bez griezes momenta, nepārtraucot loģisko spriegumu, tādējādi ietaupot laiku, kas nepieciešams atkārtotai iedarbināšanai, kad motors tiek iedarbināts no jauna.

Ar BG 45 dPro Dunkermotoren ir vēlreiz pārsteidzis un pierādījis, ka vairāk nekā 20 gadu pieredze BLDC motoru jomā ar integrētu elektroniku ietilpst tik mazā motorā.











Vairāk ziņu

Dunkermotoren jaunais 4Q kontrolieris piedāvā augstu veiktspēju par pieņemamu cenu
Dunkermotoren bruģē ceļu pilnībā automatizētai un digitalizētai intralogistikai

SISTEMA drošības bibliotēka Dunkermotoren viedajiem dPro motoriem ar STO
<...

AMETEK zīmols Dunkermotoren lepojas, ka ar savu bezsuku līdzstrāvas motoru darbina Milhagem Team sacīkšu automašīnu no Minasžeraisas universitātes
Dunkermotoren izdod jaunu žurnāla Motion Journal numuru "mo

No 2024. gada 14. līdz 17. maijam Amsterdamā notiks izstāde Interclean,...