Katalogs

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.11.2023 00:11

Haptic touch HMI darbojas arī bez displeja

  • Intuitīvi HMI starptautiskajam tirgum
  • Haptiski skārienjūtīgie HMI darbojas arī bez displeja
Irlbacher, kas ir pasaules mēroga speciālists plakanā stikla apstrādē un funkcionalizācijā, uz stikla bāzes izstrādātie haptiskie, iebūvētie skārienjūtīgie HMI nodrošina intuitīvas lietotāja saskarnes, kurām nav nepieciešams displejs un līdz ar to nav nepieciešama runa. Uz PCAP balstīti uz stiklu integrēti vadības elementi, kurus var sajust pat ar cimdiem, aizstāj vadības ierīces un pogas, tādējādi izvairoties no atverēm priekšējā panelī. Visi pielāgoto risinājumu ražošanas posmi tiek veikti Vācijā.

. Haptiskie vadības elementi var būt gan iedziļināti, gan paaugstināti. Pirkstu galu formas elementi aizstāj pogas un nodrošina intuitīvu vadību, jo uzreiz ir atpazīstams, kur priekšpusē ir jāveic kāda darbība. Izmantojot šo tehnoloģiju, var modelēt arī ievadierīces slīdņu vai enkoderu veidā. Atbilstoši izvietoti gaismas diodi vai mazi burtu un ciparu displeji parāda pašreizējās iestatījumu vērtības. Atbilstoši projektējot fona apgaismojumu un tā atsevišķas ainas, darbības procedūras ir intuitīvi saprotamas un skaidras pat bez displeja.

PCAP sensoru signālu analīzei izmantotie mikrokontrolieri piedāvā pietiekamu skaitļošanas jaudu, lai iestrādātu dažas vai visas klienta lietojumprogrammas. Šajā gadījumā īpaši rīki nodrošina klienta intelektuālā īpašuma aizsardzību. Tas ļauj paralēli veikt izstrādes uzdevumus, saīsinot laiku līdz laišanai tirgū un samazinot ražošanas izmaksas.

Irlbacher iegultie HMI ir balstīti uz PCAP tehnoloģiju. Līdz ar to tie ir pilnībā slēgti, bez savienojumiem, tiem nav nepieciešami nekādi atvērumi, un tāpēc tie nodrošina aizsardzības pakāpi līdz pat IP69K. Tīrīšanu - vai, piemēram, medicīnas tehnoloģiju nozarē, higiēnisku atkārtotu apstrādi - var veikt jebkurā laikā bez jebkādām problēmām. Atkarībā no konstrukcijas prasībām HMI ir integrēts vienā līmenī vai iestrādāts, vai arī veido faktisko ierīces priekšpusi.

Viedā sensoru un aizmugures apgaismojuma kombinācija nozīmē, ka pat sarežģītu ierīces darbību var attēlot, izmantojot visvienkāršākās darbības procedūras. Piemēram, pirmais pieskāriens stikla priekšpusei aktivizē ierīci; fona apgaismojums tiek vienmērīgi paaugstināts. Tādējādi nav nepieciešama, piemēram, ieslēgšanas poga. Integrētā vadības sistēma ir tik jaudīga, ka var realizēt arī skatuvisko apgaismojumu. Tādējādi HMI apgaismojums pielāgojas attiecīgajam ierīces stāvoklim un paredzamajam darbības procesam.

. Mūžīgi elegantiem HMI kā pamatkrāsa parasti tiek izmantota piesātināti melna krāsa. Uzņēmuma logotipus, ierīču nosaukumus, simbolus u. c. var uzklāt arī uz priekšējā stikla, izmantojot UV izturīgu, videi draudzīgu keramikas apdruku. Pēdējā apstrādes posmā visi krāsu slāņi tiek emaljēti neatdalāmi no stikla, kas vienlaikus tiek apstrādāts par rūdītu aizsargstiklu.

Irlbacher Group, kas pastāv jau gandrīz 90 gadus, tiek uzskatīta par stikla apstrādātāju ar visplašāko ražošanas iespēju klāstu visā pasaulē. Uzņēmums jau vairāk nekā 15 gadus drukā elektroniskās shēmas uz stikla un atbalsta savus klientus, izstrādājot sarežģītus montāžas risinājumus pielāgotiem iebūvētiem skārienjūtīgiem HMI ar un bez displejiem.

Vairāk ziņu

Pateicoties skārienekrānā iestrādātajām vadlīnijām, pirksti vienmēr zina, kur atrodas. Rakstīšana...

Kāpēc jums ir vajadzīgas drukātās shēmas plates, ja jūs varat drukāt elektroniku arī uz stikla? Irlbacher Group jau vairāk nekā 80 gadus apstrādā speciālu stiklu dažādām nozarēm. Izmantojot patentēto tehnoloģiju Impatouch, uzņēmums no Šonsē dažādos lietojumos demonstrē, ka stikla aizmugurējo daļu var izmantot kā shēmas nesēju un ka elektroniku var uzstādīt tieši uz stikla