Katalogs

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

14.10.2024 01:10

Mūsu darbības atsākšana ir pabeigta!

Irlbacher šodien ir pilnībā pārstrādāta tīmekļa vietne. Jaunajai tīmekļa vietnei ir svaigs, mūsdienīgs dizains un pārskatāma, lietotājam draudzīga struktūra, un tā ir pieejama www.irlbacher.com.

Veidojot jauno dizainu, mēs lielu uzsvaru likuši uz lietošanas ērtumu. Piemēram, izmantojot galveno izvēlni vai tieši sākuma lapu, jūs varat ātri atrast informāciju par mūsu nozarēm, prasmēm, uzņēmumu un karjeras piedāvājumiem. Mūsu 360° pakalpojumi izstrādes un ražošanas jomā ir pieejami arī mājaslapā. Šeit tiek izmantots mūsu pašu HMI demonstrators, lai uzskatāmi parādītu, ko nozīmē mūsu 360° pakalpojums un cik plašs šodien ir mūsu ražošanas iespēju klāsts.

Ja jums ir kādi jautājumi par atsevišķām tehnoloģijām vai ja meklējat kādu, kas varētu palīdzēt jums pacelt jūsu produktu nākamajā līmenī, mēs gaidīsim jūsu zvanu vai e-pastu.

Priecājieties par mūsu jauno tīmekļa vietni. Esam pārliecināti, ka tajā atradīsiet ieteikumus un idejas, ko līdz šim vēl nebijāt redzējuši!

Mēs ar nepacietību gaidām kopīgu darbu pie aizraujošiem projektiem!

Vairāk ziņu

  • Intuitīvi HMI starptautiskajam tirgum
  • Haptiski skārienjūtīgie HMI darbojas arī b...

Pateicoties skārienekrānā iestrādātajām vadlīnijām, pirksti vienmēr zina, kur atrodas. Rakstīšana...

Kāpēc jums ir vajadzīgas drukātās shēmas plates, ja jūs varat drukāt elektroniku arī uz stikla? Irlbacher Group jau vairāk nekā 80 gadus apstrādā speciālu stiklu dažādām nozarēm. Izmantojot patentēto tehnoloģiju Impatouch, uzņēmums no Šonsē dažādos lietojumos demonstrē, ka stikla aizmugurējo daļu var izmantot kā shēmas nesēju un ka elektroniku var uzstādīt tieši uz stikla