Katalogs

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

Jauna telpas sensoru paaudze no E+E Elektronik

Austrijas sensoru speciālists E+E Elektronik piedāvā jaunās paaudzes precīzus un uzticamus telpu sensorus CDS201, HTS201 un TES201. Atbilstoši attiecīgajam objekta automatizācijas lietojumam pielāgotās ierīces CDS201 "3-in-1" CO2, mitruma un temperatūras noteikšanai, HTS201 mitruma un temperatūras sensors un TES201 temperatūras sensors ir lieliska izvēle. Katram variantam ir analogās izejas vai digitālais interfeiss un liels, mūsdienīgs displejs. Funkcionālais aizdares korpuss samazina uzstādīšanas izmaksas un novērš viltus gaisa ieplūdi.
Izcila mērījumu veiktspēja, inovatīvs dizains
Šie trīs sensori pārsteidz ar izcilu fizikālo lielumu precizitāti. To nodrošina E+E Elektronik ilggadējā pieredze augstas kvalitātes sensoru ražošanā.
Turklāt elegantais, funkcionālais uzskrūvējamā korpusa dizains ir aizraujošs un pieejams divos izmēros (ES un ASV versija) atkarībā no reģionālajiem standartiem. Korpusa apakšējā daļā ir tikai pievienojamie termināli, un to var uzstādīt un pieslēgt bez vāka, kurā atrodas elektronika. Tas nozīmē, ka ierīces aktīvā daļa nav pakļauta nekādam piesārņojumam un to var uzstādīt apakšējā daļā īsi pirms nodošanas ekspluatācijā. Inovatīvais korpuss arī novērš viltus gaisa iekļūšanu un ievērojami samazina pašsasilšanu. Sensori pēc izvēles ir pieejami ar modernu, viegli nolasāmu grafisku displeju.

Saskarnes un konfigurācija
. Izmērītās vērtības tiek piegādātas vai nu analogajās izejās, vai arī uz digitālo saskarni, izmantojot Modbus RTU vai BACnet MS/TP protokolu. Digitālo versiju ar RS845 interfeisu var iestatīt un konfigurēt datorā, izmantojot bezmaksas produkta konfigurācijas programmatūru PCS10 un papildu konfigurācijas adapteri.

Pielietojuma jomas
Jaunie telpu sensori ir ļoti piemēroti izmantošanai ventilācijas, apkures un gaisa kondicionēšanas tehnoloģijās, kas atkarīgas no pieprasījuma, un iekārtu automatizācijā.

CDS201 - daudzpusīga izvēle
CDS201 apvieno CO2, temperatūras (T) un relatīvā mitruma (RH) mērījumus vienā ierīcē un ir īpaši labi piemērots pēc pieprasījuma vadītai ventilācijai un telpu automatizācijai dzīvojamās un komerciālās ēkās.
CDS201 CO2 mērījumu pamatā ir pret piesārņojumu izturīgs NDIR divu viļņu garumu princips. Šī tehnoloģija automātiski kompensē novecošanās efektus, vienlaikus garantējot izcilu ilgtermiņa stabilitāti. Rūpnieciskā daudzpunktu CO2 un temperatūras regulēšana nodrošina augstu mērījumu precizitāti visā darba temperatūras diapazonā.
E+E sensora pārklājums aizsargā aktīvo RH/T sensora elementu pret piesārņojumu un korozīviem nosēdumiem. Tādējādi tiek uzlabota mērījumu veiktspēja un pagarināts sensora elementa kalpošanas laiks vidēs ar augstu putekļu vai netīrumu iedarbības līmeni. Turklāt tas uzlabo ilgtermiņa stabilitāti, novēršot slāņu nogulsnējumu radīto klaiņojošo pretestību uz aktīvās sensora virsmas.

HTS201- vispusīgais sensors
HTS201 ir paredzēts precīziem un uzticamiem relatīvā mitruma (RH) un temperatūras (T) mērījumiem dzīvojamo un komerciālo ēku automatizācijas lietojumos.
E+E RH/T sensora elements ar patentēto sensora tehnoloģiju garantē izcilu veiktspēju visā darbības diapazonā, pat vidēs ar augstu putekļu vai netīrumu iedarbības līmeni. Arī E+E sensora pārklājums nodrošina mērījumu ilgtermiņa stabilitāti.

TES201- efektīva izvēle
TES201 ir paredzēts precīziem telpas temperatūras (T) mērījumiem iekštelpu klimata kontrolei. Papildus pārbaudītajai, augstas kvalitātes E+E sensoru tehnoloģijai šie telpu sensori pārsteidz ar lielisku cenas un veiktspējas attiecību.

Vairāk ziņu

Ar jauno HTS801 E+E Elektronik piedāvā līdz šim jaudīgāko mitruma un temperatūras sensoru rūpniec...

Digitālais sensoru modulis rentabliem mitruma un temperatūras mērījumiem

Austrijas sen...

no 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal tirdzniecības centrs

Halle Nr. 3, stends F31 -...

Austrijas sensoru ražotājs E+E Elektronik paplašina savu digitālo sensoru elementu klāstu,...

Jaunais E+E Elektronik mitruma kalkulators aprēķina visus būtiskos ar mitrumu saistītos parametrus, kā arī spiediena rasas punktu.
TEE501 sensora elements nodrošina izcilu mērījumu precizitāti līdz ±0,2 °C un ir viegli integrējams, pateicoties tā mazajam DFN korpusam.