Katalogs

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.05.2024 02:05

Bioloģiskās 96 iedobju PCR plates tagad arī ar pusapvalku

Laboratorijas ir atkarīgas no augstas veiktspējas un uzticamības plāksnēm, ko tās izmanto augstas veiktspējas procesos. Tomēr lielais patēriņš rada lielāku CO2 emisijas nospiedumu, kamēr tiek izmantotas vienreizlietojamas plates, kas izgatavotas no fosilās plastmasas. Klienti vēlas daudz lielāku ilgtspēju.

Eppendorf biobāzētie palīgmateriāli piedāvā iespēju padarīt laboratorijas darbu daudz ilgtspējīgāku bez nepieciešamības pārskatīt esošos protokolus, pārejot uz mūsu biobāzētajiem palīgmateriāliem.

Pārejot uz biobāzētiem palīgmateriāliem, Eppendorf tagad ir pievienojusi savam portfolio arī twin.tec® Trace plates - automatizācijai draudzīgas 2 komponentu PCR plates ar svārkiem un daļēji svārkiem. Plāksnītēs ir 96 iedobes, un tās ir pieejamas caurspīdīgas, bezkrāsainas.

Visi plākšņu komponenti tagad ir izgatavoti no bioloģiskiem apļveida polimēriem, kas tiek ražoti no otrās paaudzes atjaunojamām izejvielām un atbilst masas bilances pieejai. Īpaši plānsienu iedobes, kas nodrošina optimālu siltuma pārnesi, ir izgatavotas no 100 % biopolipropilēna, bet cietais rāmis ir izgatavots no 77 % biopolikarbonāta. Šīs kombinācijas rezultāts ir ļoti uzticama un ilgtspējīga PCR plate.

Eppendorf twin.tec Trace PCR plates BioBased ir ražotas ISCC PLUS* sertificētā vidē un ir ACT sertificētas. Visi bioloģiski ražotie Eppendorf laboratorijas palīgmateriāli Vācijā atbilst ISCC PLUS sertifikācijas sistēmas prasībām un regulāri tiek pakļauti ārējam auditam un sertifikācijai.

Vairāk ziņu

Bioprocesu izstrādē dati ir panākumu atslēga. Ir jāsaprot, kuri kritiskie procesa parametri ietek...

Efektīva mijiedarbība starp manuālo un automātisko pipetēšanu Eppendorf prezentē savu jaun...

ACT (Atbildība, konsekvence un pārredzamība) marķējums darbojas līdzīgi kā uzturvērtības marķējums u...

Dabaszinātņu laboratorijās, kur precizitāte un tīrība ir neatsveramas prasības, pieprasījums pēc...

Izmeklētāji 2024 - Klemensam Plaskai (Clemens Plaschka), Austrija

Neatkarīgā žūrija, kuru vadīja profesore Laura Mačeskija (Laura Machesky), 20 000 eiro balvai pie...